Termeni și condiții

#keep safe shopping
termeni și condiții

Magazinul online littlebandit.ro este proprietatea S.C. Tacoviv S.R.L. cu sediul în Vaslui, str. Nicolae Iorga , bloc 61, scara D, ap. 4, județul Vaslui, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J37/44/29.01.2004, C.U.I: 16118593 și denumită în continuare “Societatea”.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Tacoviv SRL îşi rezervă dreptul de a modifica prevederile acestui regulament. Versiunea în vigoare a acestor prevederi poate fi consultată accesând pagina denumită Termeni şi Condiţii.

Dacă aveți nevoie de informaţii suplimentare sau clarificări, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail hello@littlebandit.ro

Dreptul de autor asupra conținutului publicat pe site.

Întregul conţinut al site-ului www.littlebandit.ro este proprietatea Societăţii şi a furnizorilor săi, şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

Folosirea fără acordul Societăţii, a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal).

Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului www.littlebandit.ro de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuală a conţinutului, precum şi citirea sau publicarea conţinutului de către alte companii sau site-uri, pentru a face comparaţie sau analiză în vreun fel.

Produsele oferite. Preţuri

Toate preturile afișate pe site sunt exprimate în RON. Prețurile sunt finale și conțin TVA (19%). Ele nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în alt mod, pe site.

În cazul unor promoţii sau a unor oferte speciale derulate în magazinul online littlebandit.ro, clienţilor li se vor pune la dispoziţie condiţiile şi perioada de desfăşurare a acestora.

Plata produselor

Plata produselor comandate pe littlebandit.ro se poate efectua la livrare sau în avans.

Modalităţi de plată

1. Ramburs prin curier: plata contravalorii facturii fiscale la livrarea coletului de către curier.

2. Online cu cardul: tranzacția este procesată de o companie terţă, MobilPay (www.mobilpay.ro) specializată în plăţile online securizate. În cazul în care aţi selectat această metodă de plată, datele personale nu sunt vizualizate sau stocate în niciun fel de către littlebandit.ro.

Plata se poate efectua online, cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Deasemenea se poate plăti şi în 3 (trei) rate cu unul din următoarele carduri: Star BT (Banca Transilvania), Bonus Card (Garanti Bank) sau Card Avantaj (Credit Europe Bank).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacţii.

Procesarea datelor de pe card se face în mod exclusiv de către MobilPay (www.mobilpay.ro). Magazinul online littlebandit.ro nu solicită şi nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Livrarea produselor

LittleBandit asigură livrarea comenzilor plasate doar la adrese de pe teritoriul României.

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat FanCurier și Porumbelul Curier, precum și prin Poșta Română (alegerea va fi a cumpărătorului).

Taxele de transport pentru coletele ce nu depăşesc 1 kg:

Prin Fan Curier – 10 RON

Pentru comenzi mai mari de 250 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans(direct in  cont), transportul este GRATUIT prin curier(doar pe raza municipiului Bucuresti).

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans, transportul este GRATUIT prin Poșta Română.

Pentru colete ce depăşesc 1 kg, se aplică taxe suplimentare direct la curier. Vă vom comunica telefonic estimarea costului transportului.

Pentru localităţi care nu fac parte din aria de acoperire a firmei de curierat, se aplică taxe suplimentare, care iarăşi se plătesc direct la curier. În acest caz vă vom contacta telefonic și vă vom recomanda să alegeţi Poşta Română, dacă nu faceţi parte din aria de acoperire a firmei de curierat.

Veți primi coletul în aproximativ 2-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. De fapt, marea majoritate a pachetelor ajung într-o zi, maxim două zile lucrătoare. Dacă e ceva urgent, vă rugăm să ne contactați și încercăm să găsim soluții.

Garanţia și returul produselor

Termenul de returnare al produselor comandate online este de 10 de zile lucrătoare, conform legii.

Cumpărătorul trebuie să notifice în scris (hello@littlebandit.ro) comerciantului că renunță să cumpere, fără penalități şi fără invocarea vreunui motiv, în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Contravaloarea mărfii returnate va fi plătită clientului în maxim 30 de zile din momentul în care vom primi coletul retur şi vom verifica integritatea mărfii. Plata se va face prin transfer bancar în contul clientului. De menţionat că se va returna numai contravaloarea produsului, fără cheltuielile iniţiale de livrare.

La returnare, produsele trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă toate etichetele originale, să nu fi fost purtat, să nu fie deteriorat şi va trebui trimis în ambalajul original cu care a fost primit la livrare!

Înainte de a returna un produs, vă rugam să ne contactați la adresa hello@littlebandit, să ne anunțați că vreți să returnați produsul şi că urmează să primim un colet de la dumneavoastră.

În cazul în care măsura produsului comandat nu se potrivește, atunci el poate fi schimbat cu altul. Daca returnarea se face din cauza unei mărimi nepotrivite, înlocuirea produsului se va face imediat ce returul a avut loc, în cazul în care mărimea dorită este pe stoc. Orice schimb de produs se va face doar în limita stocului disponibil. Dacă produsul nu mai este pe stoc, vă puteti alege altul, cu achitarea eventualelor diferențe de preţ. Taxele de livrare sunt suportate de către client în cazul în care măsura este nepotrivită, de aceea vă rugăm să ne contactați înainte de a comanda dacă aveți întrebări referitoare la mărime.

Abonarea şi dezabonarea la newsletter

Abonarea la newsletterul littlebandit.ro este gratuită şi voluntară. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respectă legea Comerțului Electronic şi oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul newsletter-ului.

Newsletterul littlebandit.ro conţine noutăţile şi promoţiile produselor oferite.

Politica de Confidenţialitate

Accesul acestui site de către dumneavoastră se supune Politicii de confidenţialitate şi implică acceptul dumneavoastră cu privire la aceasta, reprezentând o înţelegere între părţi.

S.C. Tacoviv S.R.L. se angajează să folosească datele furnizate de utilizatorii site-ului numai în scopul realizării unei relaţii contractuale cu aceştia şi pentru transmiterea de informaţii privind funcţionarea site-ului şi existenţa unor oferte, promoţii sau intrări noi de marfă.

S.C. Tacoviv S.R.L nu promovează SPAM-ul şi nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail către terţi.

S.C. Tacoviv S.R.L va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 completată cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Începând cu data de 25 Mai 2018, Regulamentul Uniunii Europene nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR) va fi aplicat de către toate statele Uniunii Europene.

S.C. Tacoviv S.R.L, în calitate de operator, își asumă prevederile Regulamentului și se obligă să administreze în condiții de siguranță și numai pentru scopul declarat, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastră.

S.C. Tacoviv S.R.L utilizează adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afişarea de informaţii personalizate şi pentru o securitate sporită a site-ului.

S.C. Tacoviv S.R.L îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment conţinutul acestui site, fără o notificare prealabilă.

Declinarea responsabilităţii

În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, societatea îşi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veţi fi înştiinţat în acest sens. Nu ne asumăm responsabilitea pentru erorile de sistem care pot influenţa stocul sau preţul articolelor. În cazul în care observaţi erori de sistem vă rugăm să ne contactaţi pentru a putea remedia problemele în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabilă de către producători.
Valoarea maximă a obligaţiilor Societăţii, faţă de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de Societate de la clientul respectiv.

Litigii

Orice conflict apărut între S.C. Tacoviv S.R.L şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegerea dintre cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele părți.

 

SUS

X