Livrarea Produselor

#mereu_la_timp

Q1. Locuiesc în afara țării, pot comanda?

LittleBandit asigură livrarea comenzilor plasate doar la adrese de pe teritoriul României.

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat FanCurier, precum și prin Poșta Română (alegerea va fi a cumpărătorului).

Q2. Cât costă livrarea produselor?

Taxele de transport pentru coletele ce nu depăşesc 1 kg:

– 15 ron prin curier rapid cu plata ramburs, prin transfer bancar sau plata online, direct pe site.

– 6 ron prin Poșta Română, cu plata în avans pe baza facturii proforme furnizate de littlebandit.ro. Contul bancar va fi comunicat ulterior prin e-mail.

– 12 ron prin Poșta Română, cu plata RAMBURS.

Pentru colete ce depăşesc 1 kg, se aplică taxe suplimentare direct la curier. Vă vom comunica telefonic estimarea costului transportului.

Pentru localităţi care nu fac parte din aria de acoperire a firmei de curierat, se aplică taxe suplimentare, care iarăşi se plătesc direct la curier. În acest caz vă vom contacta telefonic și vă vom recomanda să alegeţi Poşta Română, dacă nu faceţi parte din aria de acoperire a firmei de curierat.

Q3. Pot beneficia de livrare gratuită?

Da, pentru comenzi mai mari de 250 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans(direct in  cont), transportul este GRATUIT prin curier(doar pe raza municipiului Bucuresti).

Q4. Când urmează să primesc coletul?

Veți primi coletul în aproximativ 2-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. De fapt, marea majoritate a pachetelor ajung într-o zi, maxim două zile lucrătoare. Dacă e ceva urgent, vă rugăm să ne contactați hello@littlabandit.ro și încercăm să găsim soluții

Încă ai întrebări?

Te rugăm să ne contactezi folosind următorul formular

    SUS

    X