0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

Detergent lana, 500 ml, Dilling

Prețul de vânzare 47,00 lei

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă"  • Descriere
  • Recenzii
  • Intretinere
  • Producator
Detergent pentru lana de la Dilling - mentine aspectul placut si confortabil pentru hainele tale din lana si amestec lana si matase.

Detergent de lână fara parfum pentru spalare manuala sau la masina de spălat.
Detergentul lichid DILLING este deosebit de potrivit pentru produsele sin lână merino organică, precum și pentru amestecul de lână și mătase. Detergentul este delicat, protejand culoarea și fibrele materialelor chiar si după spălarea frecventă.
 

Mod de utilizare:

Este potrivit pentru spalare manuala sau spalare mașină.

De asemenea, nu uitați să spalati la o temperatura de 30 de grade, iar pentru mașina de spalat trebuie să folosiți un program de lână.

Contine

Extract de scoarță de copac panama, acid citric, apa.

Nu contine parfumuri, este ecologic si protejeaza mainile.

Material
Contine: 5-15% surfactant neionic,<5% săpun, policarboxilat.
Pentru
Produse din lana
Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Mod de utilizare: Este potrivit pentru spalare manuala sau spalare mașină. De asemenea, nu uitați să spalati la o temperatura de 30 de grade, iar pentru mașina de spalat trebuie să folosiți un program de lână.

Acum aproape 100 de ani, în 1916, compania-mamă Dilling a fost fondata. Andreas Bertelsen și soția sa Mina au produs si vandut lenjerie de corp. Fiul ei Oswald H. Bertelsen a preluat afacerea mica si înfloritoare și a extins gama - din 1943 de aici se puteau cumpăra chiar și cămăși și chiloți de bumbac. Acestea sunt rădăcinile Dilling.

 

Calitatea a fost întotdeauna importanta pentru Dilling. Este foarte important asadar ca lenjeria de corp sa reziste la nenumarate spalari. Este esential pentru Dilling ca produsele lor sa fie confortabile si in acelasi timp ecologice si de foarte buna calitate. Asa se explica specializarea pe parcursul anilor in productia durabila din materiale organice certificate. Rezultatul il reprezinta hainele produse in modul cel mai sustanabil - din perspectiva mediului, corecte în producție și corecte pentru clienți care așteaptă cea mai bună calitate.

 

Dilling este acum condusa de-a patra generație de manageri prin Morten Dilling. Compania are 330 de angajați în trei țări.

Brands

   Logo IX Logo XVI            Logo I Logo II  Logo XVIII Logo III   Logo IV Logo V Logo VI Logo VII Logo VIII Logo X Logo XI Logo XII Logo XIII Logo XV Logo XVI Logo XIV Logo XIX  

Livrare

Pentru comenzi mai mari de 250 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans(direct in  cont), transportul este GRATUIT prin Curier, doar pe raza municipiului București.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON si achitate in avans(direct in cont), transportul este GRATUIT prin Posta Romana, in toata Țara.

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register