0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

stepped-counting-blocks stepped-counting-blocks (2) stepped-counting-blocks (3) stepped-counting-blocks (1)

Joc de construit si numarat, Grimms

Prețul de vânzare 209,00 lei
Culoare
Varietate de culori

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă"  • Descriere
  • Recenzii
  • Producator
Set educativ cu 100 de piese organizate in serii cu marimi crescatoare si avand culori diferite, ideal pentru invatarea prin joc a proportiilor si a operatiunilor matematice.

Cele 100 de piese sunt organizate in serii de dimensiuni crescatoare, fiecare serie avand asociata o culoare unica ce favorizeaza memoria vizuala.  Copilul este invitat sa descopere intr-un mod experimental, direct, multitudinea de relatii posibile intre dimensiunile pieselor, facilitand astfel intelegerea notiunilor matematice abstracte (adunari, scaderi, impartiri, inmultiri, fractii, multimi etc.)

Setul poate fi folosit si pentru jocurile de constructie, invitand imaginatia copilului sa dea nastere celor mai diverse forme: palate si castele magice, labirinturi gigant, orase colorate, turnuri medievale si peisaje variate... Prin joc isi va exersa atentia, isi va forma rabdarea si isi va spori indemanarea. Totodata, prin joc ii pot deveni familiare notiuni importante precum marimi, proportii, echilibrul sau dimensiunile spatiului. Culorile pieselor reprezinta un important stimulent vizual ce favorizeaza o atentie suplimentara catre estetica structurilor realizate.

Setul este util pentru copii si parinti deopotriva, reunindu-i in jurul unor momente vesele pentru intreaga familie! Fascinati de imbinarea de marimi si culori vor inventa constructii si jocuri diverse, iar colegii si prietenii pot fi si ei provocati sa participe la acest iures creativ, facand loc pentru colaborare si negociere. Pentru o mai larga paleta de optiuni, piese sale pot fi combinate cu cele ale altor Seturi creative de construit, cu Animale si vehicule sau Papusi, spiridusi si casutele lor.

Dimensiuni: - rama 22,5cm

                    - inaltimea unei piese intre 1- 10cm. 

                    - grosimea unei piese 2cm, fiecare piesa 1-10cm.

 Produse similare - link

Material
lemn de tei pictat manual, uleiuri si vopselui non-toxice pe baza de apa.
Pentru
Bebe&Copii
Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Grimm's Spiel und Holz Design

Brands

   Logo IX Logo XVI            Logo I Logo II  Logo XVIII Logo III   Logo IV Logo V Logo VI Logo VII Logo VIII Logo X Logo XI Logo XII Logo XIII Logo XV Logo XVI Logo XIV Logo XIX  

Livrare

Pentru comenzi mai mari de 250 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans(direct in  cont), transportul este GRATUIT prin Curier, doar pe raza municipiului București.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON si achitate in avans(direct in cont), transportul este GRATUIT prin Posta Romana, in toata Țara.

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register