0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

fluturele-curcubeu-puzzle-senzorial-si-creativ 1 fluturele-curcubeu-puzzle-senzorial-si-creativ 2 fluturele-curcubeu-puzzle-senzorial-si-creativ 3 fluturele-curcubeu-puzzle-senzorial-si-creativ 4 fluturele-curcubeu-puzzle-senzorial-si-creativ 5 fluturele-curcubeu-puzzle-senzorial-si-creativ 6

Fluturele Curcubeu - puzzle senzorial si creativ, Grimms

Prețul de vânzare 339,00 lei
Culoare
Varietate de culori

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă"  • Descriere
  • Recenzii
  • Producator
Puzzle din lemn tip caleidoscop cu motiv antropomorf - joc terapeutic, senzorial si de creativitate, rabdare si indemanare pentru copii si adulti

Pornind de la o forma antropomorfa, usor de recunoscut de catre copii, puzzle-ul Fluture propune un joc bogat, atat in plan senzorial, cat si in planul creativitatii si indemanarii.

Piesele mari, generoase, se potrivesc perfect in manutele copiilor mai mici, oferindu-le o bogata experienta senzoriala prin textura poroasa, caracteristica materialelor naturale, prin culorile in nuante calde, armonioase, dar si prin formele diverse, avand contururi neregulate (non-geometrice). Pe langa valoarea terapeutica, culorile atent alese stimuleaza dezvoltarea simtului estetic, punand accent pe imbinarea armonioasa a nuantelor.

Cele 37 de piese au forme si culori diverse ce pot fi imbinate, combinate, aranjate si asortate in fel si chip. Pe langa reproducerea imaginilor propuse de producator copilul este indemnat sa-si creeze propriile imagini, lasand formele si culorile sa curga una din alta intr-un joc inepuizabil al fanteziei creatoare.

Datorita multiplelor sale avantaje in dezvoltarea senzoriala, stimularea creativitatii, organizarii spatiale si a simtului estetic, acest produs este recomandat si ca material educativ si terapeutic pentru gradinite, clase pregatitoare si scoli.

Detalii Produs: -37 de piese in tavita de lemn

                         - lungime 46cm

                         - grosimea unei singure piese 4cm

Material
lemn de tei pictat manual, uleiuri si vopselui non-toxice pe baza de apa.
Pentru
Bebe&Copii
Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Grimm's Spiel und Holz Design

Brands

   Logo IX Logo XVI            Logo I Logo II  Logo XVIII Logo III   Logo IV Logo V Logo VI Logo VII Logo VIII Logo X Logo XI Logo XII Logo XIII Logo XV Logo XVI Logo XIV Logo XIX  

Livrare

Pentru comenzi mai mari de 250 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans(direct in  cont), transportul este GRATUIT prin Curier, doar pe raza municipiului București.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON si achitate in avans(direct in cont), transportul este GRATUIT prin Posta Romana, in toata Țara.

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register