0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

domino-cu-forme-geometrice domino-cu-forme-geometrice_2 domino-cu-forme-geometrice_3

Domino cu forme geometrice, Grimms

Prețul de vânzare 225,00 lei
Culoare
Varietate de culori

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă"  • Descriere
  • Recenzii
  • Producator
Un joc clasic de domino, cu adaos de forme geometrice pentru o mai larga paleta de posibilitati

Jocul clasic de domino nu este niciodata demodat! Atentia, rabdarea si indemanarea pe care le formeaza, bucuria reusitei aranjarii pieselor in formatul specific - cu siguranta sunt experiente prin care fiecare copil trebuie sa treaca!

La acestea se adauga si posibilitatea de a varia jocul: cu aceleasi piese se poate imagina un joc al potrivirii pieselor dupa culoare sau al crearii unor combinatii armonioase de culori (ex. culori complementare). Formele geometrice in relief pot fi pipaite de copil, fiind totodata un punct de pornire pentru un joc cu notiuni geometrice! Mai multe idei de joc sunt incluse in pachet.

Iar cand geometria devine prea multa si plictiseala incepe sa-si faca aparitia piesele isi pot gasi cu usurinta locul in constructii diverse, alaturi de alte seturi pentru construit, masinute etc.

Detalii Produs

Materiale folosite: lemn de tei, uleiuri si vopselui non-toxice pe baza de apa.

Descriere: 28 de piese in 14 culori cu 7 motive geometrice.

Dimensiunea unei piese: 4x8cm, inaltime 1cm.

Material
lemn de tei pictat manual, uleiuri si vopselui non-toxice pe baza de apa.
Pentru
Bebe&Copii
Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Grimm's Spiel und Holz Design

Brands

   Logo IX Logo XVI            Logo I Logo II  Logo XVIII Logo III   Logo IV Logo V Logo VI Logo VII Logo VIII Logo X Logo XI Logo XII Logo XIII Logo XV Logo XVI Logo XIV Logo XIX  

Livrare

Pentru comenzi mai mari de 250 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans(direct in  cont), transportul este GRATUIT prin Curier, doar pe raza municipiului București.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON si achitate in avans(direct in cont), transportul este GRATUIT prin Posta Romana, in toata Țara.

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register