0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

Aprozar-natur Foldo Aprozar_2 Foldo Aprozar_6 Foldo Aprozar_5 Aprozar-2-Dimensiuni

Aprozar - Magazin Start-up, Carton, Foldo

Prețul de vânzare 149,00 lei
Culoare
Varietate de culori

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă"  • Descriere
  • Recenzii
  • Producator
Daca planul de afaceri este pregatit, oferim sprijin pentru primii pasi ai micutului tau in antreprenoriat!

De acum cei mici pot avea propria lor afacere in domeniul comertului. Primul magazin se va deschide imediat pentru ca asamblarea lui este efectiv o joaca.


Dotat cu copertina, 4 polite la interior si 4 polite pe laterale, magazinul StartUp Junior poate deveni rapid un magazin de produse eco, legume si fructe proaspete, suveniruri, stand de limonada sau orice afacere si-a imaginat copilul.

Fabricat responsabil in Romania.
 

Detalii Produs

Dimensiuni produs asamblat: 60 x 30 x 130 cm
Greutate: 3 Kg
Dificultate asamblare: Usor

Material
carton
Pentru
Copii
Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Foldo a fost creat pornind de la ideea ca simplu e mai bun: material simplu, constructie simpla, asamblare simpla.


Produsele sunt concepute si realizate integral in Romania, din hartie si carton, certificate FSC®. In 98% din cazuri, produsele FOLDO se comercializeaza dezasamblate si nu necesita lipituri sau alte unelte pentru asamblare.

La FOLDO, se dezvolta produse din diverse categorii: mobilier pentru acasa sau birou, corpuri de iluminat, decoratiuni sau jucarii, insa cel mai mult ne stimuleaza creativitatea proiectele speciale: amenajari de magazine sau vitrine, standuri expozitionale, decoruri de teatru sau film.

Nu fac niciodata rabat la calitatea materiei prime, ceea ce face ca produsele finite sa aiba un aspect si o calitate foarte buna.

Mai bine pentru tine, mai bine pentru mediul inconjurator.

Brands

   Logo IX Logo XVI            Logo I Logo II  Logo XVIII Logo III   Logo IV Logo V Logo VI Logo VII Logo VIII Logo X Logo XI Logo XII Logo XIII Logo XV Logo XVI Logo XIV Logo XIX  

Livrare

Pentru comenzi mai mari de 250 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans(direct in  cont), transportul este GRATUIT prin Curier, doar pe raza municipiului București.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON si achitate in avans(direct in cont), transportul este GRATUIT prin Posta Romana, in toata Țara.

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register