0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

stem toy circuit cubes smart art kit 119 stem toy circuit cubes smart art kit 221 stem toy circuit cubes smart art kit 331 stem toy circuit cubes smart art kit 444

Circuit Cubes - Kit Artă Inteligentă!

Prețul de vânzare 128,99 lei

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă"  • Descriere
  • Recenzii
  • Producator
Puneți arta în mișcare și lăsați-vă imaginația să curgă! Adăugați propriile cărămizi de construcție LEGO® și MegaBloks®, tuburi din carton, benzi de cauciuc și alte articole de uz casnic pentru a vă crea propriile creații și pentru a inspira învățarea STEM / STEAM prin joc.

Tinerii din ziua de azi, viitorii oameni de știință, inginerii și inventatorii vor dori să exploreze și să creeze cu Circuit Cubes -Kit Artă Inteligentă. O sa reusiti împreună cu Circuit Cubes și markere (toate incluse) să faceti desene, miscări de "scribble-bots" care desenează spirale și modele.

Detalii produs:
- Include motoare, LED-uri și cuburi de baterii reîncărcabile
- Include toate materialele și instrucțiunile pentru mai multe proiecte
- Se potrivește cu cărămizile tale - Funcționează cu toate cărămizile de construcție LEGO® și MegaBloks®
- 80 de ore de joc creativ - Conectivitate fără circuit (fără lipire)
 
Creat de profesori STEM, testat de copii
 
Vârsta recomandată: 8+

Folosință - click aici

 

Pentru
Copii +8 ani
Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Circuit Cubes a pornit din pasiunea a 2 profesori de științe exacte pentru arta invățării circuitelor electrice.

Misiunea Circuit Cubes este să creeze kit-uri pentru jucării educaționale, care stârnesc imaginația copilor și îi ajută să înțeleagă principii electrice, ei construidu-ți singuri propriile jucării.

Brands

   Logo IX Logo XVI            Logo I Logo II  Logo XVIII Logo III   Logo IV Logo V Logo VI Logo VII Logo VIII Logo X Logo XI Logo XII Logo XIII Logo XV Logo XVI Logo XIV Logo XIX  

Livrare

Pentru comenzi mai mari de 250 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans(direct in  cont), transportul este GRATUIT prin Curier, doar pe raza municipiului București.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON si achitate in avans(direct in cont), transportul este GRATUIT prin Posta Romana, in toata Țara.

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register