0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

Ariciul Stregar 1 Ariciul Stregar 3 Ariciul Stregar 4 Ariciul Stregar 2 Ariciul Strengar vulps toys 1 Ariciul Strengar vulps toys 2 Ariciul Strengar vulps toys 3

Ariciul Ștrengar, jucărie din lemn de indemânare, Vulps

Prețul de vânzare 70,00 lei

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă"  • Descriere
  • Recenzii
  • Producator
Jucărie din lemn lucrată manual în România sub forma de arici vopsita cu pigmenţi naturali şi ulei natural de in, ceară naturală. Oferă 2 jocuri de indemânare.

Domnul arici si-a pierdut tepii. Si e tare necajit din acest motiv. Are mare nevoie de ajutorul unui bandit ca sa ii puna la loc. Si poate parea treaba usoara, dar nu este. Tepii sunt de 2 dimensiuni diferite si trebuie nimerite bine altfel nu se vor aseza asa cum trebuie. Cu putina rabdare si indemanare din partea unui bandit iscusit ariciul va putea sa isi continue drumul cu toti tepii pe spate.

Ariciul din lemn natural este confectionat manual in Romania, la Neamt intr-un decor de poveste. Este realizat din lemn natural si vopsit cu atentie cu uleiuri naturale, de aici si aspectul neuniform al culorii. In timp va capata o culoare si mai intensa. 

Textele ii spun "motricitate fina" - atunci cand puiul de om ia in mana tepii si incearca sa le gaseasca loc pe spatele ariciului; invata ca nu totul se potriveste si ca  exista piese de diametru diferit.  Parintii ii spun - timp de calitate pentru ele in care mai pot sorbi o gura de cafea in timp ce urmaresc cum manutele pufoase invata sa faca ceva nou si se entuziasmeaza nevoie mare. 

Oricum ar fi ariciul este un dar minunat pentru un bandit dornic sa invete despre lumea care il inconjoara. Este aproape imposibil de stricat, este usor lasat mostenire si pe deasupra e si haios tare. 

Pentru copiii ceva mai mari (cam dupa 2 ani, 2 ani si jumatate) am dotat ariciul cu „ac” si snur din bumbac, pentru a continua sa exerseze indemanarea, coordonarea mana ochi si atentia.

Dimensiune Ariciul de jucarie din lemn este 12 x 18 cm. Tepii ariciului sunt suficient de mari (7, respectiv 8 cm) si nu pot fi inghititi.

Recomandăm joaca sub supravegherea unui adult cand puiul de om are sub 18 luni. 

Material
Lemn de tei, vopsea non-toxică pe bază de apa
Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Toys wood be better

Vulp's Toys au pornit la drum cu gândul la copilărie. La jucăriile frumoase, creative, sigure şi rezistente. La jucării care stimuleaza imaginaţia, competenţele fizice şi interacţiunea cu familia şi cu "copiii din faţa blocului".

Jucării create, nu produse

Jucăriile Vulp's sunt create de mâinile meşterilor tâmplari locali, proces ce implică numeroase operaţiuni executate manual dar şi prelucrarea cu ajutorul unor maşini mecanice. Astfel, se asigură că fiecare jucărie este unică în felul ei, la fel cum unic este şi fiecare copil.

Din ce sunt făcute

Vulp's Toys folosește materiale naturale, prietenoase atât cu cei mici cât şi cu mediul înconjurător: lemnul - din exploataţii forestiere legale; lacuri şi vopseluri - naturale, pe baza de apă şi pigmenţi de culoare; eventuale inserţii metalice, iar dacă folosim plastic, ne asigurăm că este suficient de rezistent încât să conferim siguranţă şi durabilitate jucăriilor. Totodată, activitatea este gândită astfel încât să reducă la minim risipa de materie primă, materiale şi energie folosite la realizarea jucăriilor.

Jucăriile Vulp's noastre să stimuleze creşterea creativă şi armonioasă prin implicarea celor mici şi celor mari deopotrivă.

Brands

   Logo IX Logo XVI            Logo I Logo II  Logo XVIII Logo III   Logo IV Logo V Logo VI Logo VII Logo VIII Logo X Logo XI Logo XII Logo XIII Logo XV Logo XVI Logo XIV Logo XIX  

Livrare

Pentru comenzi mai mari de 250 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans(direct in  cont), transportul este GRATUIT prin Curier, doar pe raza municipiului București.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON si achitate in avans(direct in cont), transportul este GRATUIT prin Posta Romana, in toata Țara.

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register