0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

Livrare

LittleBandit asigură livrarea comenzilor plasate doar la adrese de pe teritoriul României.

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat FanCurier, precum și prin Poșta Română (alegerea va fi a cumpărătorului).

Taxele de transport pentru coletele ce nu depăşesc 1 kg:

- 15 ron prin curier rapid cu plata ramburs, prin transfer bancar sau plata online, direct pe site.

- 6 ron prin Poșta Română, cu plata în avans pe baza facturii proforme furnizate de littlebandit.ro. Contul bancar va fi comunicat ulterior prin e-mail.

- 12 ron prin Poșta Română, cu plata RAMBURS.

Pentru comenzi mai mari de 250 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans(direct in  cont), transportul este GRATUIT prin curier(doar pe raza municipiului Bucuresti).

Pentru colete ce depăşesc 1 kg, se aplică taxe suplimentare direct la curier. Vă vom comunica telefonic estimarea costului transportului.

Pentru localităţi care nu fac parte din aria de acoperire a firmei de curierat, se aplică taxe suplimentare, care iarăşi se plătesc direct la curier. În acest caz vă vom contacta telefonic și vă vom recomanda să alegeţi Poşta Română, dacă nu faceţi parte din aria de acoperire a firmei de curierat.

Veți primi coletul în aproximativ 2-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. De fapt, marea majoritate a pachetelor ajung într-o zi, maxim două zile lucrătoare. Dacă e ceva urgent, vă rugăm să ne contactați Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și încercăm să găsim soluții.

 

Brands

   Logo IX Logo XVI            Logo I Logo II  Logo XVIII Logo III   Logo IV Logo V Logo VI Logo VII Logo VIII Logo X Logo XI Logo XII Logo XIII Logo XV Logo XVI Logo XIV Logo XIX  

Livrare

Pentru comenzi mai mari de 250 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans(direct in  cont), transportul este GRATUIT prin Curier, doar pe raza municipiului București.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON si achitate in avans(direct in cont), transportul este GRATUIT prin Posta Romana, in toata Țara.

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register