0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

FLERIANA Odorizant Natural pentru haine cu Extracte din Gardenie

Prețul de vânzare 19,00 lei

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă" • Descriere
 • Recenzii
 • Producator
Odorizant Natural pentru Haine FLERIANA, Gardenie, 3 bucati.

 

Parfumeaza si protejeaza impotriva mirosurilor neplacute hainele din sifoniere, sertare, valize sau alte spatiii de depozitare a textilelor. 

 

Produs complet natural, avand in compozitie doar ulei esential natural de gardenie, distilat din soiuri atent selectionate. Aroma florilor de gardenie este una dintre cele mai dulci si deosebite arome ale naturii. Cu mireasma sa eleganta, plina de armonie, uleiul esential de gardenie confera un parfum discret si protectie indelungata impotriva mirosurilor neplacute hainelor din sifoniere, sertare, valize sau alte spatii de depozitare a textilelor. Se poate folosi cu regularitate sau cel putin la schimbarile sezoniere ale garderobei.

 

Caracteristici:

 • Contine 100% extracte naturale din flori de gardenie
 • Durata actiune: pana la 5 luni
 • Ideale si pentru hainele copiilor
 • Nu lasa pete sau reziduri pe haine

 

Instructiuni de utilizare:

 

 • Scoateti pliculetele din folia de plastic protectoare. 
 • Separati carligul special din carton si introduceti-l prin deschizatura ce se afla intr-unul din cele patru colturi ale pliculetului. In sertare si in valize plasati pliculetele fara carlige. 
 • Utilizati doua pliculete pentru sifoniere, respectiv cate un pliculet in sertare sau valize. Pentru o dezodorizare mai puternica folositi toate cele trei pliculete.
 • Inlocuiti pliculetele cu altele noi cand aroma acestora se estompeaza sau dupa cel mult 5 luni.
Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Evolutia speciilor de-alungul timpului a determinat toate fito-organismele sa dezvolte anumite ”sisteme de aparare” impotriva insectelor si ganganiilor ce le ataca. Apararea are menirea de a-l afecta doar pe atacator, astfel ca nu exista niciun fel de efecte secundare.


Acestea sunt proprietatile pe care cercetatorii FLERIANA le-au studiat si decodificat in laboratoarele universitare in incercarea de a crea produse inovative, de calitate superioara, foarte eficiente, dar care in acelasi timp sa nu aiba niciun fel de efecte secundare asupra oamenilor sau a mediului. Asa s-a nascut brandul FLERIANA
In prezent, gama FLERIANA contine odorizante de interior si repelenti impotriva insectelor, fabricate din ingrediente 100% naturale, formula avand la baza uleiuri esentiale. Gama apartine unor categorii care prin definitie abunda in produse pline de chimicale.

Produsele FLERIANA sunt biodegradabile pentru a evita poluarea mediului si nu contin niciun fel de chimicale toxice ce pot dauna sanatatii oamenilor, avand in componenta doar extracte naturale din flori. Ambalajul a fost astfel conceput incat sa fie usor si rapid de reciclat (un singur tip de material reciclabil per produs).

Inspirat de laboratoarele naturii si dezvoltat in laboratoarele universitare, FLERIANA este o reala inovatie.

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register