0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

ADARA TEE - SHALE GREY ADARA SET 12 ADARA SET 21 ADARA SET 46

Bluza din in Adara Tee, Gri, Mabli

Prețul de vânzare 219,00 lei

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă"  • Descriere
  • Recenzii
  • Tabel Marimi
  • Producator
  • Intretinere

 

 

 

Material
100% in
Pentru
Bebe&Copii
Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Marime Dimensiune
1 an 80 cm
2 ani 92 cm
3 ani 98 cm
4 ani 104 cm

Lisa a creat Mabli Knits din pasiunea pentru lucrurile facute sa dureze generatie dupa generatie. A lucrat in domeniul creatiilor vestimentare pentru adulti si mereu si-a dorit sa le vada puse in practica si la scara mai mica. Odata cu aparitia celui de-al doilea copil a luat nastere si Mabli. Produsele sunt facute din materiale premium in Europa.

Se recomanda spalarea la masina de spalat cu apa rece.

Brands

   Logo IX Logo XVI            Logo I Logo II  Logo XVIII Logo III   Logo IV Logo V Logo VI Logo VII Logo VIII Logo X Logo XI Logo XII Logo XIII Logo XV Logo XVI Logo XIV Logo XIX  

Livrare

Pentru comenzi mai mari de 250 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans(direct in  cont), transportul este GRATUIT prin Curier, doar pe raza municipiului București.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON si achitate in avans(direct in cont), transportul este GRATUIT prin Posta Romana, in toata Țara.

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register