0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

Muni_patura_albastra (11) Muni_patura_albastra (21) Muni_patura_albastra (31)

Patura 100% lana merinos tricotata manual, Albastra, MUNI

Prețul de vânzare 189,00 lei

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă"  • Descriere
  • Recenzii
  • Producator
  • Tabel Marimi
Paturica din 100% lana merinos fina vopsita pe fir in Romania, tricotat cu drag de maini dibace in Romania.

MUNI este startul unui proiect de suflet in care artisti talentati, bunicile si matusile de la noi de la tara, realizeaza produse exceptionale din lana merinos fina vopsita pe fir in Romania la o fabrica de tesaturi. 

Proiectul a inceput acum aproape 2 ani timp in care am testat diverse modele si tipare si am purtat lana si am spalat-o in nenumarate randuri ca sa ne asiguram ca ceea ce veti alege este un produs trainic, nu numai foarte frumos. 

Inca de la inceput am avut printre clientii littlebandit.ro persoane dragi care au crezut in noi si au comandat si ne-au impulsionat sa mergem cu incredere pe calea promovarii produselor facute manual in Romania. Multumim! 

Rezista bine la spalare la masina la 40 grade si nu mai mult de 400 rotatii cu detergent special pentru lana. 

Recomandam uscarea in plan orizontal pe prosop. La primele spalari e posibil sa iasa putin culoarea ( fiind vopsit pe fir nuanta este foarte intensa). Se stabilizeaza in timp, insa aveti grija cu celelelate produse din lana la care sigur tineti foarte mult.

Povestea MUNI va creste in timp si o sa revina cu produse si platforma noua. 

Cu drag, 

MUNI

Material
Home Made 100% lana merinos
Pentru
Bebe&Copii
Nu există încă recenzii pentru acest produs.

MUNI este startul unui proiect de suflet in care artisti talentati, bunicile si matusile de la noi de la tara, realizeaza produse exceptionale din lana merinos fina vopsita pe fir in Romania la o fabrica de tesaturi. Proiectul a inceput acum aproape 2 ani timp in care am testat diverse modele si tipare si am purtat lana si am spalat-o in nenumarate randuri ca sa ne asiguram ca ceea ce veti alege este un produs trainic, nu numai foarte frumos.

Lungime

(cm)

Latime

(cm)

70 (±5) 70 (±5)

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register