0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

Marsupiu Ergonomic SSC Boba Carrier 4GS Forest Flower Child

Prețul de vânzare 512,00 lei

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă" • Descriere
 • Recenzii
Marsupiul Boba X acoperă toate nevoile de purtare a bebelușilor și copiilor, de la naștere (3,2 kg) până când toddler-ul (copilul ce deja umblă în picioare) nu mai are nevoie să fie purtat (20,4 kg).

Un imprimeu botanic pe un fundal texturat ca materialul de in, cu inserții de culoare inspirate de deșert. 

 

Vă puteți purta bebelușii fără un insert! Și vorbim de o poziție extrem de ergonomică și de corectă, cum nu s-a mai întâlnit la un marsupiu SSC. Bebelușii nu trebuie ridicați în interiorul marsupiului să ajungă mai sus, pentru că acum și înălțimea marsupiului este reglabilă, și lățimea! Șezutul inovator se poate potrivi perfect pe fiecare bebeluș sau copil, chiar dacă fiecare e unic. Puteți asigura mereu un sprijin TOTAL de la un genunchi la altul.

Boba X vine cu o mulțime de alte detalii alese cu atenție pentru confortul vostru maxim: o cataramă specială pentru alăptare ce se poate lărgi și strâmta extrem de rapid, o curelușă cu capsă pentru prinderea poșetei de umăr, două buzunare discrete ascunse și închise cu fermoare, o curelușă de la piept elastică ce face totul mai flexibil, și extensii ale șezutului pentru toddleri pentru a le oferi cea mai confortabilă purtare posibilă! Frumusețe și magie! 

Mai Multe Despre Design:

 • Poziționare ergonomică sigură a bebelușilor pentru corpurile lor mici aflate în dezvoltare (de la 3,2 la 20,4 kg)
 • O opțiune minunată pentru părinții purtători foarte mici sau foarte mari
 • Poate fi reglat ușor când e schimbat de la un părinte la altul sau de la un copil la altul, indiferent de mărime
 • Ideal și pentru toddleri (copii mai mari de 18 luni)! Marsupiul include și deschideri căptușite pentru picioare cât timp e folosit doar marsupiul, și extensii pentru șezut atunci când picioarele cresc și mai mari!
 • Boba X este marsupiul care se apropie cel mai mult de acoperirea și confortul unui wrap țesut, în forma ușor de folosit a unui marsupiu SSC cu catarame!
 • Un design intuitiv care se reglează pe lățime și pe înălțime fără asamblări complicate, fără a desface și a reconstrui marsupiul
 • Șezutul se ajustează cu o alunecare ușoară și se fixează cu o apăsare simplă a mâinii
 • Modificările pe înălțime sunt foarte rapide, și se pot face oricând pentru toddlerii ce vor să își scoată mâinile afară, pentru a alăpta repede sau pentru a oferi sprijin pentru cap și gât pentru bebelușii ce au adormit. 
 • Crește deodată cu copilul - mereu potrivirea perfectă!
 • Poziție optimă a picioarelor și a șoldurilor, în forma literei M, la orice vârstă și înălțime
 • Designul a fost proiectat cu ajutorul mamelor și a consultanților de babywearing
 • Designul este ergonomic și sănătos pentru dezvoltarea șoldurilor bebelușilor și e certificat în acest sens de către IDHI și de către Dr. Charles Price

Caracteristici:

 1. Șezutul e ajustabil complet oriunde între 20 și 53 cm
 2. Înălțimea panoului marsupiului se ajustează oriunde între 30 și 40 cm
 3. Bretelele au formă anatomică și se lungesc sau se scurtează ușor cu ajutorul cataramelor pentru potrivire perfectă. Se pot scurta foarte mult, chiar și pentru părinți purtători mici de înălțime.
 4. Bretelele se pot pune paralele sau în X, după cum vă e mai confortabil
 5. Marsupiul vine cu extensii pentru toddler incluse - extensii ce fac șezutul marsupiului și mai lat!
 6. Gluga ajustabilă se poate elimina complet dacă nu e nevoie de ea și poate fi stocată într-un buzunar secret. Gluga e foarte utilă pentru sprijinirea capului în timpul somnului, pentru umbră și discreție.
 7. Pe centură aveți un buzunar cu fermoar în lateral, foarte discret și util pentru telefon sau bani
 8. Pe umăr aveți o curelușă cu capsă pentru a menține în siguranță breteaua poșetei dumneavoastră sau jucăria preferată a celui mic
 9. Curelușa de la piept ce unește bretelele glisează ușor și se ajustează cu o simplă mișcare
 10. Materialul este 100% bumbac.

Marsupiile și wrapurile Boba au primit aprobarea Institutului Internațional pentru Displazia de Șold ca fiind produse sănătoase pentru dezvoltarea șoldurilor bebelușilor. Pentru a afla mai multe despre aceasta, vă rugăm să vizitați site-ul IHDI.

 

Vă Invităm Să Observați Caracteristicile În Câteva Imagini:

Bretelele puse în X sau paralele:

Curelușa de pe umăr ce ține în siguranță poșeta, sacoșa sau jucăria preferată a copilului:

Deschizăturile căptușite unde stau picioarele copilului și extensiile pentru copiii mai mari:

 

Material
100% bumbac
Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register