0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

49045_Mole_Little_Norway_Ulla_teppe_st_vbl__1 48020_Mole_Little_Norway_Ulla_teppe_st_vbl__2 48020_Mole_Little_Norway_Ulla_teppe_st_vbl__3

Patură dublată din lână merinos, Albastru deschis, Mole

Prețul de vânzare 280,00 lei

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă"  • Descriere
  • Recenzii
  • Intretinere
  • Tabel Marimi
  • Producator
Păturică tricotată din 100% lână fină merinos de la Mole.

Moale și plăcută la atingere, păturica tricotată de la Mole oferă o senzație incredibilă de siguranță, căldură și confort bebelușului. Odată achiziționată, va deveni preferata micilor bandiți și veți fi nevoiți (ăsta este chiar un avertisment prietenesc) să îi faceți loc în bagaj de fiecare dată. Cei mici nu vor mai dori să se desparta de ea.

Lâna merinos păstrează căldura atunci când este frig și răcorește pe timp de vară. Are excelente proprietăți de izolare, absoarbe și eliberează apa ținând la distanță supraîncălzirea și umezeala.

Lâna folosită este superfină și nu creează senzația de mâncărime sau alte reacții la care te-ai aștepta pentru o pătură de lână obișnuită.

Lâna merinos este în mod natural antibacteriană, poate fi purtată zile la rând fără a fi nevoie de spălare.

DIMENSIUNE: 80 cm x 80 cm (lungime x lățime)

Lâna merinos este din Italia, în timp ce producția modelelor Mole are loc în Bulgaria. Designul este gândit în cel mai mic detaliu, în Norvegia, de către Hanne, o femeie cu un talent deosebit de a îmbina iubirea pentru frumos cu simboluri tradiționale în fiecare creație în parte. 

Material
100% din lână merinos fină italiană
Pentru
Bebe&Copii
Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Produsele trebuie să fie spălate la maxim 30° C, la programul de lână al mașinii de spălat sau de mână în apă ușor călduṭă. Mai mult decât atât, ar trebui să se utilizeze detergenți speciali pentru lână. Nu se recomandă uscarea în uscător și nici călcarea.

 Mărime

 80 cm x 80 cm

 

Mole - Little Norway este un brand norvegian producator de hăinuțe pentru copii. Colecțiile acestora îmbină într-un mod plăcut clasicul și noul, oferind un design unic și atemporal. Hainele acestora sunt călduroase și rezistente în timp, fiind purtate de generații la rând.

Designerul Mole - Little Norway, Hanne Synnøve Koløy, își găsește inspirația în copiii ei, în frumusețile naturii, tradiția și istoria norvegiană.

Produsele Mole - Little Norway sunt produse în Europa din cea mai fină lână merinos italiană.

 

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register