0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

Sandale- mers-descult-copii-Fluturi -1-800x800 Sandale- mers-descult-copii-Fluturi -2-800x800 Sandale- mers-descult-copii-Fluturi -3-800x800 Sandale- mers-descult-copii-Fluturi -4-800x800 Sandale- mers-descult-copii-Fluturi -5-800x800 Sandale- mers-descult-copii-Fluturi -6-800x800

Sandale Mers Desculț Copii Fluturi, TIMMO

Prețul de vânzare 147,00 lei

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă"  • Descriere
  • Recenzii
  • Intretinere
  • Producator
  • Tabel Marimi
Colecția de săndăluțe Timmo aduce meștesugul românesc la rang de artă prin finețea cusăturilor, varietatea decupajelor dar și gama extinsă de culori și combinații cromatice, răspunzând tuturor dorințelor și exigențelor.

Fluturi este modelul gândit pentru mămicile care doresc sa evite roz și sunt mereu în trend, dar mai ales pentru cele care iubesc movul și își doresc să iasă în evidență întotdeauna.

Recomandarea medicilor

Săndăluțele mers descult completează colecția barefoot- recomandată de medicii ortopezi la nivel mondial pentru că susțin dezvoltarea naturală a mersului si piciorului! 

De la primii pasi

Sunt destinate în special primilor pași însă le recomandam a fi purtate până la vârste cât mai înaintate pentru a menține cat mai mult senzația de lejeritate și confort.  Decupațiile generoase permit o aerisire optimă a piciorului chiar și în zilele cele mai călduroase, protejând însâ degetele copilului.

Materiale naturale

Realizate din piele premium Italia și dublate cu o căptușeala fină din piele la interior pentru o senzație excelentă a piciorului, săndăluțele respectă în totalitate sistemul mers desculț având o talpă mai lată decât a pantofilor tradiționali creând astfel un spațiu generos la interior ideale pentru picioruțele pufoase.

Talpa exterioară este din cauciuc flexibil. Coloristica și presajul tălpii poate diferi față de cea a produsului prezentat. 

În procesul de tăbăcire căptușelii nu au fost folosite în exces substanțe pentru fixarea culorii, astfel aceasta are variatii de nuanțe de alb- crem- roze- bej.

Săndăluțele nu au niciun fel de întăritură sau elastic, fiind specific sistemului faptul că se formează pe piciorul copilului! Talpa are 4 straturi de la interior spre exterior astfel căptușeală fină la interior, burete de 3,5 mm pentru un grad ridicat de confort, branț din piele naturală și, la exterior, cauciuc antiderapant de 3 mm.

Cum alegem măsura potrivită?

Dimensiunea încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect.  Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii tălpii, poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu insuți ai pantofi cu numere diferite care îți vin). Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu maxim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor. Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului! Atenție, pantofii mers desculț fiind cusuti la exterior, lungimea tălpii exterioare este cu 1,5 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior. Staful producătorului este purtarea alternativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare.

Material
-Piele naturală premium la exterior -Căptușelă din piele fină la interior -Decupatii largi pentru o aerisire optimă a piciorului -Talpă exterioară din cauciuc flexibil, anti-derapantă -Cântăresc numai 90 gr. (măsura 12,5 cm int)
Pentru
Bebe&Copii
Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Se recomanda curatarea cu o carpa curata. Nu se usuca langa sursa de caldura. Pentru mai multe detalii cititi instructiunile de folosire din interiorul cutiei.

Timmo?

Fiecare produs Timmo este realizat în atelierul nostru din Mrenesti, Jud. Vâlcea, România.

Toate incaltarile "mers desculț" sunt proiectați pentru a imita perfect mersul desculț, pentru a încuraja dezvoltarea naturală a piciorului, așa cum era pe timpuri, cu mii de ani înainte. Gama Flex&explore continuă începuturile blânde, fiind recomandată după 2 ani și constând într-o talpă flexibilă cu îngaloșare (borduri) care are rolul de a proteja copilul de căzături/ lovituri.

Realizati manual

Cand primim comanda ta, tăiem pielea, talpa și căptușeala și începem să lucrăm.
Incăltările sunt realizate fără întărituri ceea ce înseamnă că, fiind moale, se pliază ușor pe forma piciorului purtătorului- este absolut normal să poți chiar întrezări conturul degetelor piciorușelor prin piele.
Toate căptușelile sunt montate de fete cu ajutorul unui solvent bio pe bază de apă, o nouă tehnologie la nivel local, însă folosită în industria copiilor de ani buni la nivel european- pentru că ne dorim încălțăminte naturală la cele mai înalte standarde de securitate.

Durabilitate

Suntem întrebați adesea, când trebuie comandată urmatoarea pereche, cât vor ține. Raspunsul nu este usor și nici unul general valabil, depinde foarte mult de etapa de creștere a copilului, pușeele din timpul perioadei de purtare, sezonalitate. Unii clienți ne-au relatat că a fost necesară schimbarea rapida alții au ajuns la performanța de a-i purta 10 luni. Nici medicul nu-ți poate spune care va fi înalțimea/ greutatea copilului tău în viitor așa că nu putem anticipa ritmul lui de creștere însă putem lua în calcul o medie de purtare de 4-6 luni dacă ne raportam la încălțămintea primilor pasi.

 

 

Marime Dimensiune interior
17 11.5 cm
18 12 cm
19 12.5 cm
20 13 cm
21 13.5 cm
22 14 cm
23 14.5 cm
24 15 cm
25 15.5 cm

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register