0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

pantofi-bebe-aw17-063-800x800 Pantofi_bebe_aw17_071-800x800 Pantofi_bebe_aw17_069-800x800 Pantofi_bebe_aw17_067-800x800

Pantofi Sport Smart Flex Mister D, TIMMO

Prețul de vânzare 190,00 lei

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă"  • Descriere
  • Recenzii
  • Intretinere
  • Producator
  • Tabel Marimi
Gama smart flex de la Timmo reprezintă o soluția durabilă și confortabilă pentru pantofii preferați ai copilului tău și răspunde necesităților de creștere a acestuia dar și nevoii de mobilitate și rezistență.

Pantofii potriviți sunt întotdeauna o alegere între confort și rezistență?
Nu este nevoie de nicio alegere! 
Am decis să avem o continuare rezistentă a gamei mers desculț cu gama smart flex Timmo pentru a oferi soluția durabilă și confortabilă pentru pantofii preferați ai copilului tău! Gama smart flex răspunde necesităților de crestere a acestuia dar și nevoii de mobilitate și rezistență, aducând totodată o stilizare a designului.

Adidasul este gândit de o mămică astfel încât descălțatul și încalțatul să se poată realiza ușor când suntem grăbiti

Adidasii sunt realizați cu aceeași atenție la calitatea materialelor din piele naturală 100% proveniență Italia - căptușeală premium fină din piele de capră la interior( pe alternativa colorata) sau căptușeală premium fără crom pe alternativa alb/ crem - burete pe talpă pentru senzația de confort echipați cu talpă gradul 1 de flexibilitate, prima recomandată după pantofii mers desculț.

Adidasii smart flex sunt răspunsul nostru la etapa 2 de dezvoltare a mersului

Atunci când cel mic a depășit etapa primilor pasi și are nevoie de o încălțăminte mai rezistentă la cățărat, motoare, mopede, pentru că orice mamică înțelege că prima frână este cu vârful pantofului!
Talpa îngaloșată (cu borduri laterale) oferă protecție maximă pentru lovituri și este totodată suficient de lată pentru a oferi o senzație de lejeritate piciorului putând fi încălțați de către copii cu piciorare pufoase!
Acest produs este disponibil în varianta de linie în combinatia prezentată mai sus insă poate fi realizat la cerere în orice alternativă de culori! Verifică paletarul aici! Pentru sezonul rece recomandăm continuitate cu ghetutele smart flex!

Produsul este disponibil în măsuri cuprinse între 20 și 27!

Vă rugăm verificați corespondența între măsura și centimetri interiori de care aveti nevoie luand în calcul marja extra de 0,5 cm în plus față de lungimea tălpii copilului! Talpile pentru acetse modele sunt putin decalate fata de numerele standard motiv pentru care relevanta o comnstau cm interiori.

 

Material
Piele premium import Italia - căptuseală piele de capră - talpă cauciuc natural
Pentru
Bebe&Copii
Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Se recomanda curatarea cu o carpa curata. Nu se usuca langa sursa de caldura. Pentru mai multe detalii cititi instructiunile de folosire din interiorul cutiei.

Timmo?

Fiecare produs Timmo este realizat în atelierul nostru din Mrenesti, Jud. Vâlcea, România.

Toate incaltarile "mers desculț" sunt proiectați pentru a imita perfect mersul desculț, pentru a încuraja dezvoltarea naturală a piciorului, așa cum era pe timpuri, cu mii de ani înainte. Gama Flex&explore continuă începuturile blânde, fiind recomandată după 2 ani și constând într-o talpă flexibilă cu îngaloșare (borduri) care are rolul de a proteja copilul de căzături/ lovituri.

Realizati manual

Cand primim comanda ta, tăiem pielea, talpa și căptușeala și începem să lucrăm.
Incăltările sunt realizate fără întărituri ceea ce înseamnă că, fiind moale, se pliază ușor pe forma piciorului purtătorului- este absolut normal să poți chiar întrezări conturul degetelor piciorușelor prin piele.
Toate căptușelile sunt montate de fete cu ajutorul unui solvent bio pe bază de apă, o nouă tehnologie la nivel local, însă folosită în industria copiilor de ani buni la nivel european- pentru că ne dorim încălțăminte naturală la cele mai înalte standarde de securitate.

Durabilitate

Suntem întrebați adesea, când trebuie comandată urmatoarea pereche, cât vor ține. Raspunsul nu este usor și nici unul general valabil, depinde foarte mult de etapa de creștere a copilului, pușeele din timpul perioadei de purtare, sezonalitate. Unii clienți ne-au relatat că a fost necesară schimbarea rapida alții au ajuns la performanța de a-i purta 10 luni. Nici medicul nu-ți poate spune care va fi înalțimea/ greutatea copilului tău în viitor așa că nu putem anticipa ritmul lui de creștere însă putem lua în calcul o medie de purtare de 4-6 luni dacă ne raportam la încălțămintea primilor pasi.

 

 

Marime Dimensiune interior
20 13 cm
21 13.5 cm
22 14 cm
23 14.5 cm
24 15 cm
25 15.5 cm
26 16 cm
27 16.5 cm
27.5 17 cm
28 17.5 cm

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register