0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

Pantaloni tricotați din lână merinos, Mov, Mole

Prețul de vânzare 240,00 lei

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă"  • Descriere
  • Recenzii
  • Intretinere
  • Tabel Marimi
  • Producator
O pereche de pantaloni groși din lână merinos tricotată, eleganți și foarte rezistenți în timp.

Pantalonii cu talie înaltă din 100% lână merinos fină sunt exemplul cel mai bun de joggeri cu diferența că nu mai trebuie să îți faci griji pentru șnurul din talie:) Vor sta foarte confortabil pe orice talie de bandit energic și nu va incomoda. Băieții mei nu suportă elasticele dure și soluția oferită de talia înaltă este perfectă.

Textura este potrivită ca strat de sine stătător pe timp de primăvară sau seară răcoroasă de vară, precum și ca strat de bază când scad gradele în termometre. Sunt diferiți de pantalonii de tip leggings care stau foarte lipiți de picioare. Exact cum spuneam mai sus: sunt ca niște joggeri confortabili.

Mare atenție la mărimile alese. Am inclus măsurătorile în cm pentru a vă asigura că veți opta pentru mărimea potrivită. Mărimile sunt mai mari decât în mod normal.

Mărime        Lungime totală     Crac interior

86                          59 cm               33 cm

92                          62 cm              37 cm

Lâna este italiană, foarte fină, moale și plăcută la atingere. Producția modelelor Mole are loc în Bulgaria, iar designul este gândit în cel mai mic detaliu, în Norvegia, de către Hanne, o femeie cu un talent deosebit de a îmbina iubirea pentru frumos cu simboluri tradiționale în fiecare creație în parte.

 

Material
100% din lână merinos fină italiană
Pentru
Bebe&Copii
Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Produsele trebuie să fie spălate la maxim 30° C, la programul de lână al mașinii de spălat sau de mână în apă ușor călduṭă. Mai mult decât atât, ar trebui să se utilizeze detergenți speciali pentru lână. Nu se recomandă uscarea în uscător și nici călcarea.

 

Mărime        Lungime totală     Crac interior

86                          59 cm               33 cm

92                          62 cm              37 cm

 

Mole - Little Norway este un brand norvegian producator de hăinuțe pentru copii. Colecțiile acestora îmbină într-un mod plăcut clasicul și noul, oferind un design unic și atemporal. Hainele acestora sunt călduroase și rezistente în timp, fiind purtate de generații la rând.

Designerul Mole - Little Norway, Hanne Synnøve Koløy, își găsește inspirația în copiii ei, în frumusețile naturii, tradiția și istoria norvegiană.

Produsele Mole - Little Norway sunt produse în Europa din cea mai fină lână merinos italiană.

 

Brands

   Logo IX Logo XVI            Logo I Logo II  Logo XVIII Logo III   Logo IV Logo V Logo VI Logo VII Logo VIII Logo X Logo XI Logo XII Logo XIII Logo XV Logo XVI Logo XIV Logo XIX  

Livrare

Pentru comenzi mai mari de 250 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans(direct in  cont), transportul este GRATUIT prin Curier, doar pe raza municipiului București.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON si achitate in avans(direct in cont), transportul este GRATUIT prin Posta Romana, in toata Țara.

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register