0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

Pantaloni din lână merinos, Albaștri deschisi, Mole

Prețul de vânzare 240,00 lei

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă"  • Descriere
  • Recenzii
  • Intretinere
  • Tabel Marimi
  • Producator
O pereche de pantaloni groși din lână merinos, elegantă și foarte rezistent in timp.

Pantalonii cu talie înaltă din 100% lână merinos fină sunt exemplul cel mai bun de joggeri cu diferența că nu mai trebuie să îți faci griji pentru șnurul din talie:) Vor sta foarte confortabil pe orice talie de bandit energic și nu va incomoda. Băieții mei nu suportă elasticele dure și soluția oferită de talia înaltă este perfecta.

Textura este potrivita ca strat de sine stătător pe timp de primăvară sau seară răcoroasă de vară precum și ca strat de bază când scad gradele în termometre. Sunt diferiti de pantalonii de tip leggings care stau foarte lipiti de picioare. Exact cum spuneam mai sus: sunt ca niște joggeri confortabili.

Mare atenție la mărimile alese. Am inclus măsurătorile în cm pentru a vă asigura că veți opta pentru mărimea potrivită. Mărimile sunt mai mari decât în mod normal.

Lâna este foarte fina, moale și plăcută la atingere. Lâna este din Italia.

 

Mărime    Lungime     Crac interior

    92           62 cm           35 cm

    98           65 cm           38 cm

   104          69 cm           42 cm  

   110          74 cm           46 cm

   116          78 cm           49 cm

   122          80 cm           52 cm  

   128          87 cm           56 cm

Producția modelelor Mole are loc în Bulgaria.

 

Designul este gândit în cel mai mic detaliu în Norvegia de către Hanne, o femeie cu un talent deosebit de a îmbina iubirea pentru frumos cu simboluri traditionale în fiecare creație în parte. 

Material
100% din lână merino fină italiană
Pentru
Bebe&Copii
Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Produsele trebuie să fie spălate la maxim 30 ° C la programul de lână al mașinii de spălat , sau de mana in apa usor calduṭă. Mai mult decât atât, ar trebui să se utilizeze detergenți speciali pentru lână. Uscarea în uscător nu se poate face cu aceste produse. De asemenea, nu trebuie călcată lenjeria din fibre de lână merinos.

   Mărime    Lungime     Crac interior

92           54 cm           35 cm

98           59 cm           39 cm

  104         64 cm           43 cm  

110         68 cm           48 cm

116         73 cm           50 cm

  122         76 cm           54 cm  

 128         81 cm           58 cm

152          95 cm          69 cm

 

Mole - Little Norway este un brand norvegian producator de hăinuțe pentru copii. Colecțiile acestora combină intr-un mod plăcut clasicul si noul, oferind un design unic si atemporal. Hainele acestora sunt călduroase și rezistente în timp, fiind purtate de generații la rând.

Designerul Mole - Little Norway, Hanne Synnøve Koløy, iți găsește inspiratia în copii ei, frumusețile naturii, tradiția și istoria norvegiană

Produsele Mole - Little Norway sunt produse in Europa din cea mai fină lână merino italiană.

 

Brands

   Logo IX Logo XVI            Logo I Logo II  Logo XVIII Logo III   Logo IV Logo V Logo VI Logo VII Logo VIII Logo X Logo XI Logo XII Logo XIII Logo XV Logo XVI Logo XIV Logo XIX  

Livrare

Pentru comenzi mai mari de 250 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans(direct in  cont), transportul este GRATUIT prin Curier, doar pe raza municipiului București.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON si achitate in avans(direct in cont), transportul este GRATUIT prin Posta Romana, in toata Țara.

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register