0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

16022-Magna-Tiles-Cars-Expansion-Set-by-Valtech-600x498-850x1008 set-magna-tiles-48-deluxe-piese-magnetice-transparente-colorate-de-construite6 set-magna-tiles-2-masini-baze-850x1008 set-magna-tiles-2-masini-baze3-850x1008

Extensie - 2 Baze de Mașinuțe Magnetice din Piese Magnetice Transparente, Magna Tiles

Prețul de vânzare 76,00 lei

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă"  • Descriere
  • Recenzii
  • Producator
Setul de extensii vine in completarea setului de piese Magna-Tiles®. Acestea sunt colorate puternic, transparente, avand un aspect de sticlă colorată si pun la lucru imaginatia banditului d-voastra!

Jocul cu piesele Magna dezvoltă aptitudini motorii fine pentru că cei mici încep prin a așeza piesele una peste alta, apoi fac modele plate bidimensionale, apoi 3D și cu timpul creații Magna-Tiles® complexe.

Magna-Tiles mențin interesul și atenția copilului, îi dezvoltă aptitudini critice de construcție și promovează jocul imaginar și creativitatea.

Adăugați mașinuțele Magna-Tiles® la orice colecție Magna-Tiles® pentru o nouă distracție! ”Tehnicienii” Magna pot proiecta și conduce propriile lor vehicule Magna în interiorul construcțiilor Magna sau în jurul lor. Pot crea un labirint Magna-Tiles®, o pistă de curse sau o parcare etajată!

Setul contine: - 2 sasiuri de masini

Greutate: 297 g

Dimensiune: Baza mașinii este cât 2 pătrate mici, 7,6 cm x 15,2 cm

Toate Magna Tiles seturile sunt compatibile unul cu altul

Aceste piese transparente colorate au magneți în interiorul lor și îi ajută pe cei mici să construiască orice își imaginează! Sunt testate pentru distracție și aprobate de toți copiii care le-au testat :). În plus, sunt și câștigătoare a multiple premii pentru excelență în educație. Magna-Tiles este locul în care se întâlnesc matematica, știința și creativitatea! Copiii pot crea cuburi, piramide și alte forme geometrice explorând astfel matematica și relațiile în spațiu. Mai mult, aceasta e o unealtă minunată pentru a dezvolta capacități spațiale, tactile, de modelare și de geometrie.

Pe pachet sunt incluse unele exemple, dar imediat ce le veți face acestea, imaginația copiilor va construi ceva și mai uimitor!

Beneficii:

-- Jocul cu piesele Magna dezvoltă abilități critice și construiește mușchiul matematic mental :)
-- Magna-Tiles® face ca învățarea să fie distractivă, implicând copiii, tehnica de atingere le permite să devină gânditori critici prin joc creativ. 
-- Magna-Tiles® se atrag reciproc pe toate părțile și se pot astfel crea diverse combinații, cum ar fi cuburi, piramide, ajutându-i pe copii să treacă de la bidimensional la modele 3D
-- Magna-Tiles® oferă un stimul creativ și un antrenament pentru partea dreaptă a creierului, prin construcții simple și distractive, în timp ce îi învață pe copii și matematică. Sunt un mijloc de valoare pentru rezolvările problemelor spațiale, pentru gândirea logică și pentru raționamentul matematic.
-- Magna-Tiles le dezvoltă copiilor imaginația, le crește timpul și

Copiii Au De Obicei Cele Mai Bune Idei De Joacă Cu Piesele Magna. Îi Puteți Ajuta Și Cu Următoarele Provocări:

-Să construiască în lumină solară pentru a obține reflexii colorate

- Să folosească o lanternă sau becuri led:


- Să se joace cu piesele Magna-Tiles® pe o masă luminată

- Să construiască pe o bază magnetică, o tavă de prăjitură, o tablă magnetică, pe frigider:

capacitatea de concentrare asupra unui joc și le menține atenția ocupată cu ceva educațional. 

Siguranță

Compania producătoare, Valtech LLC, este mereu preocupată pentru siguranța copiilor. În toți anii de când este pe piață (chiar și Magna-Tiles sunt din 1992) nu a avut deloc incidente legată de siguranță sau retrageri ale produselor. Produsele și-au dovedit durabilitatea prin utilizare masivă zilnică la numeroase centre de joacă și școli din toată lumea, mai mult de 25 de ani! 

Material
Toate produsele sunt aprobate prin standardele CE, EN71, ASTM și CPSIA. Magna-Tiles® NU CONȚIN BPA, ftalați, PVC, latex sau materiale toxice. Deci, spre deosebire de alte jucării de plastic (sau copii ilegale ale Magna Tiles), acestea nu îl îmbolnăvesc pe cel mic, nu îi distrug sistemul hormonal, nu îi cresc riscul de cancer.
Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Magna-Tiles® au fost inventate în 1992 pentru a-i învăța pe copii formele geometrice în joacă. Fiecare piesă are magneți pe margini. E un secret cum se poate ca aceștia să se atragă reciproc și când sunt întorși invers. Mărimile sunt exact potrivite pentru copii pentru a se juca.
Magna-Tiles® sunt folosite în școli, în centre pentru copii, în muzee pentru copii și în multe case din toată lumea. Părinții, educatorii și copiii de toate vârstele iubesc Magna-Tiles®!

Brands

   Logo IX Logo XVI            Logo I Logo II  Logo XVIII Logo III   Logo IV Logo V Logo VI Logo VII Logo VIII Logo X Logo XI Logo XII Logo XIII Logo XV Logo XVI Logo XIV Logo XIX  

Livrare

Pentru comenzi mai mari de 250 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans(direct in  cont), transportul este GRATUIT prin Curier, doar pe raza municipiului București.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON si achitate in avans(direct in cont), transportul este GRATUIT prin Posta Romana, in toata Țara.

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register