0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

bicicleta-lemn-fara-pedale-echilibru-3-roti-wishbone-design-roz-pink-850x1008 bicicleta-lemn-fara-pedale-echilibru-3-roti-wishbone-design-roz-pink4-850x1008 bicicleta-lemn-fara-pedale-echilibru-3-roti-wishbone-design-roz-pink5-850x1008 bicicleta-lemn-fara-pedale-echilibru-3-roti-wishbone-design-roz-pink6-850x1008

Bicicleta De Echilibru 3-În-1 Wishbone Design Pink

Prețul de vânzare 893,00 lei

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă"  • Descriere
  • Recenzii
  • Producator
  • Intretinere
Noul design Ediție Limitată Space de la Wishbone este cel mai cool cadou pentru aniversare a copilului dumneavoastră

Explorările spațiale au inspirat imaginația omenirii secole întregi. Din 1961 acest vis a devenit realitate, alimentat de un spirit de optimism și cooperare. Azi planeta noastră se confruntă cu provocări diferite. Schimbări climatice, creșterea populației, discrepanțe mari ale averilor, amenințări ale siguranței internaționale. Însă cei de la Wishbone Design Studio încearcă să rezolve orice problemă cu ajutorul creativității.

Bicicleta Wishbone cu tema spațiului vă inspiră pe voi și pe cei mici să credeți că ceea ce vă doriți se va împlini. Aveți încredere în puterea voastră inovatoare. Imaginați-vă un viitor minunat. 


Mai multe detalii despre designul Space puteți citi mai jos, sub datele tehnice. 

Este o adevărată plăcere s-o conduci. Începând cu 12 luni pe 3 roți, iar apoi când copilul vrea să învețe să își țină echilibrul, pe 2 roți. Când copilul crește, se întoarce rama bicicletei pentru a fi potrivită până și la 5 ani.

Bicicleta Wishbone se poate folosi de la vârsta de 1 an, în varianta cu 3 roţi. E uşoară şi foarte stabilă. Mai târziu se transformă într-o bicicletă de echilibru pe 2 roţi. La vârsta de 4-5 ani, cadrul Wishbone se întoarce, făcând astfel din bicicleta Wishbone cea mai mare bicicletă de fugă, fără pedale, de pe piaţă.

Prin designul minunat şi caracteristica 3 în 1, bicicleta Wishbone din Noua Zeelandă este cea mai bună bicicletă fără pedale. Este cea mai renumită pentru că se poate folosi pe o durată aşa îndelungată.

Date:
- vârsta recomandată: copii care pot să umble, de la 1 la 5 ani
înălţimea ajustabilă a scaunului: de la 28 la 46 cm
greutatea cadrului bicicletei: 3.8 kg
greutatea cu cadrul cu roţi: 5.4 kg
greutatea bicicletei, în pachet: 7 kg
cauciucuri umflate: 12 inch

Indeplineşte standardele de siguranţă pentru USA, Europa, Australia şi Noua Zeelandă.

 

 

 

Material
mesteacăn uscat, crescut într-o plantaţie fără chimicale; bumbac organic; materiale reciclate pentru împachetare
Pentru
Copii
Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Suportul pentru mediu, pentru social, pentru etică, se regăseşte peste tot în studioul Wishbone Design şi în produsele lor. De la căutarea materialelor, până la unde şi cum manufacturează, până la sistemele de birouri şi suportul pentru alte organizaţii.

Wishbone design are un scop în a-şi îmbunătăţi toate aceste concepte an de an.

Bicicleta Wishbone a apărut în revista TIME în topul 100 a celor mai frumoase produse de design.

În 2014, echipa Wishbone Design a primit Best Design Awards for Best Consumer Product și Best Sustainable Product Design la Best Design Awards 2014!

Vă recomandăm să menţineţi cauciucurile umflate la 20 psi, nu la mai mult. Valvele cauciucurilor sunt de mărimea celor de maşină, aşa că se pot umfla cu orice pompă de maşină, sau la orice benzinărie. Bicicleta se poate curăţa cu apă caldă şi o cârpă moale. Puteţi folosi ceară pentru lemn sau polish pentru a menţine componentele de lemn strălucitoare. Dacă roţile nu se mişcă uşor, ungeţi-le cu ulei standard de bicicletă. Pentru a menţine aspectul bicicletei şi a evita intemperiile vremii, vă recomandăm să depozitaţi bicicleta înăuntru. În mod regulat vă rugăm să verificaţi bicicleta pentru a fi siguri că este în stare bună. Utilizarea permanentă ar putea să lărgească înşurubările, aşa că poate mai trebuie strânse din când în când. Se pot cumpăra şi piese de schimb. Bicicleta este făcută pentru a fi folosită mulţi ani, aşa că e posibil ca în timp să poată fi necesară cumpărarea unor mici piese de schimb pentru a putea folosi bicicleta mai departe pentru o perioadă mai lungă de timp. Bicicleta este livrată pre-asamblată, mai trebuie asamblate doar mânerele şi roţile. Pentru asamblarea mânerelor veţi avea nevoie de o şurubelniţă, dar în rest orice produs necesar pentru asamblare va fi în cutie.

Brands

   Logo IX Logo XVI            Logo I Logo II  Logo XVIII Logo III   Logo IV Logo V Logo VI Logo VII Logo VIII Logo X Logo XI Logo XII Logo XIII Logo XV Logo XVI Logo XIV Logo XIX  

Livrare

Pentru comenzi mai mari de 250 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans(direct in  cont), transportul este GRATUIT prin Curier, doar pe raza municipiului București.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON si achitate in avans(direct in cont), transportul este GRATUIT prin Posta Romana, in toata Țara.

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register