0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

Vulps Toys Animale continentul Africa 1 Vulps Toys Animale continentul Africa 2 Vulps Toys Animale continentul Africa 3

Animale pe continentul Africa, jucărie din lemn, set 17 piese, Vulps

Prețul de vânzare 295,00 lei

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă"  • Descriere
  • Recenzii
  • Producator
Jucărie din lemn lucrată şi pictată manual în România ce ia forma animalelor si formelor de relief din savana africana.

Mai devreme sau mai tarziu orice parinte va dori sa cumpere cate un animalut, doua care sa reprezinte personajul preferat dintr-o poveste care i-a picat cu tronc banditului. Optiuni sunt atat de multe, variante de plastic pictate care de mai de care mai aproape de adevar. De cele mai multe ori mai departe de adevar. Imaginatia copiilor este fara limite. Ei nu au nevoie de blana pe spinare ca sa isi dea seama ca au de-a face cu un leu. Isi dau seama dupa forma. Nici nu trebuie sa fie pictat elementul pentru ca isi vor da seama ce reprezinta. Au o capacitate extraordinara de perceptie a formelor. 

Si acum ajung la ce voiam sa spun: alegerea de a exemplifica animalele din savana decupate in lemn este una sigura si cu impact asupra dezvoltarii micului bandit. Pictura este realizata minimalist, liniile sunt simple, nu incarca ochiul si lasa imaginatia sa isi faca treaba. Lemnul este de esenta tare, vopseaua folosita nu este toxica. Rezista in timp si cu siguranta nepotii banditilor de azi se pot juca cu animalele realizate atat de tranic astazi. Si daca nu vor sa le lase mostenire, oriunde ar ajunge se reintorc in natura fara sa faca rau. Nu stau sute de ani fara sa se poata descompune. 

Jucăria este una educativă. Micuţul învaţă în prima faza să le recunoască după formă, să le numească şi să stabilească relaţia de convieţuire a animalelor sălbatice între ele, respectiv cu habitatul natural în care trăiesc. Pe măsură ce copiii cresc, imaginaţia preia rolul mai important în joacă iar jucăria poate fi utilizată pentru jocuri de rol (ex. safari).

Conţine 17 piese de diferite forme şi dimensiuni. Figurine (dimensiuni aprox. în cm): hipopotam (10 x 5), crocodil (12,5 x 4), flamingo (6,5 x 9), rinocer (10,5 x 5), maimuță (5 x 5,5), leu (7 x 6), girafă (7 x 12,5), zebră (5,5 x 5,5), elefant (10,5 x 7), antilopă (6,5 x 7,5), dromader, fenec (7 x 6,5), oază (10 x 7), acacia (10 x 10) și iarbă din savană (10,5 x 3,5), dune de nisip (12 x 5).

Recomandat copiilor de peste 18 luni.

 

#faraplastic #spunenuplasticului #woodentoy #toyswoodbebetter

Material
Lemn de tei, vopsea non-toxică pe bază de apa
Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Toys wood be better

Vulp's Toys au pornit la drum cu gândul la copilărie. La jucăriile frumoase, creative, sigure şi rezistente. La jucării care stimuleaza imaginaţia, competenţele fizice şi interacţiunea cu familia şi cu "copiii din faţa blocului".

Jucării create, nu produse

Jucăriile Vulp's sunt create de mâinile meşterilor tâmplari locali, proces ce implică numeroase operaţiuni executate manual dar şi prelucrarea cu ajutorul unor maşini mecanice. Astfel, se asigură că fiecare jucărie este unică în felul ei, la fel cum unic este şi fiecare copil.

Din ce sunt făcute

Vulp's Toys folosește materiale naturale, prietenoase atât cu cei mici cât şi cu mediul înconjurător: lemnul - din exploataţii forestiere legale; lacuri şi vopseluri - naturale, pe baza de apă şi pigmenţi de culoare; eventuale inserţii metalice, iar dacă folosim plastic, ne asigurăm că este suficient de rezistent încât să conferim siguranţă şi durabilitate jucăriilor. Totodată, activitatea este gândită astfel încât să reducă la minim risipa de materie primă, materiale şi energie folosite la realizarea jucăriilor.

Jucăriile Vulp's noastre să stimuleze creşterea creativă şi armonioasă prin implicarea celor mici şi celor mari deopotrivă.

Brands

   Logo IX Logo XVI            Logo I Logo II  Logo XVIII Logo III   Logo IV Logo V Logo VI Logo VII Logo VIII Logo X Logo XI Logo XII Logo XIII Logo XV Logo XVI Logo XIV Logo XIX  

Livrare

Pentru comenzi mai mari de 250 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans(direct in  cont), transportul este GRATUIT prin Curier, doar pe raza municipiului București.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON si achitate in avans(direct in cont), transportul este GRATUIT prin Posta Romana, in toata Țara.

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register