0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

set-crayon-rocks-64-buc32-culori_1 set-crayon-rocks-64-buc32-culori_3 set-crayon-rocks-64-buc32-culori_4 set-crayon-rocks-64-buc32-culori_2 set-crayon-rocks-64-buc32-culori_5

Set Crayon Rocks- 64 buc si 32 culori, Grimms

Prețul de vânzare 189,00 lei
Culoare
Varietate de culori

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă"  • Descriere
  • Recenzii
  • Producator
Set de 64 creioane cerate in forma de pietricica Crayon Rocks, in cutie de carton (32 culorix2 bucati din fiecare culoare)

Set de 64 creioane cerate Crayon Rocks, în săculeț textil.
64 creioane cerate, având o formă jucăușă de "pietricică", textură moale și culori diverse - instrumentul potrivit pentru orice copil dornic să se familiarizeze cu scrisul sau desenatul!

Designul în formă de pietricică este special conceput pentru a întări mușchii tripod și a forma prinderea cu trei degete.

Aceste mici "pietricele" pregătesc degetele și mânuțele celor mici pentru scriere, permițându-le să deseneze sau să scrie mult mai ușor comparativ cu creioanele obișnuite. Forma specială de pietricică permite copiilor să deseneze cu mișcări ferme și largi, lăsând urme consistente pe suprafața de lucru și întărindu-le astfel încrederea în abilitățile lor artistice. Totodată, ele consolidează muşchii mici ai mâinii, dezvoltând abilitățile motorii la acest nivel și adăugând în timp finețe și precizie mișcărilor.

Nici copiii mai mari sau adulții nu pot sta departe de micile pietricele - forma lor jucăușă, culorile vii, pastelate și textura fină sunt tot atâtea motive de a le folosi în nesfârșite combinații pline de energie și imaginație!

Creioanele sunt fabricate din ceară moale de soia și colorate cu pulberi minerale, având culori pastelate și texturi delicate. Această compoziție specială, 100% naturală, le recomandă chiar și pentru cei care au alergie la gluten.

Produsul este disponibil și în varianta de 8, 12 sau 32 culori.

Detalii Produs

Materiale folosite: Creioanele sunt fabricate din ceara moale de soia si colorate cu pulberi minerale, avand culori pastelate si texturi delicate. Aceasta compozitie speciala, 100% naturala, le recomanda chiar si pentru cei care au alergie la gluten.

Specificatii: fabricate din culturi de soia crescute in mod regenerabil in SUA. Colorate cu pulberi minerale. Respecta standardul ASTM D 4236. Sunt recomandate si copiilor cu alergie la gluten.

Dimensiune: 32 de culori x2 bucati din fiecare culoare - 64 de bucati in cutie de carton, fiecare pietricica Crayon Rocks are ~3cm lungime.

PRODUSE SIMILARE: 

    

Material
fabricate din culturi de soia crescute in mod regenerabil in SUA. Colorate cu pulberi minerale. Respecta standardul ASTM D 4236.
Pentru
Copii
Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Grimm's Spiel und Holz Design

Brands

   Logo IX Logo XVI            Logo I Logo II  Logo XVIII Logo III   Logo IV Logo V Logo VI Logo VII Logo VIII Logo X Logo XI Logo XII Logo XIII Logo XV Logo XVI Logo XIV Logo XIX  

Livrare

Pentru comenzi mai mari de 250 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans(direct in  cont), transportul este GRATUIT prin Curier, doar pe raza municipiului București.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON si achitate in avans(direct in cont), transportul este GRATUIT prin Posta Romana, in toata Țara.

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register