Ne pasa de

Intră în programul nostru de buy-back

Programul buy-back

Dacă și tu ai cumpărat haine sau jucării de pe Littlebandit.ro, atunci cu siguranță ți-ai dorit să le poți valorifica îndată ce micuții bandiți au crescut. Sau nu au mai reprezentat interes pentru grupa lor de vârstă. Ei bine, ne-am gândit că cea mai bună soluție este ca aceste produse să se întoarcă la noi. Dar hai să vezi despre ce este vorba!

BUY-BACK ESTE POTRIVIT PENTRU TINE DACĂ:

  1. Nu ai timp să postezi produsele pe grupuri de vânzare
  2. Nu ai nici timp, nici chef să te ocupi de poze pentru a le putea posta
  3. Nu înțelegi și ți se par greu de respectat regulile anumitor grupuri de vânzare
  4. Nu reușești să vinzi produsele la prețul corect pe care doar tu ca utilizator îl poți aprecia
  5. Îți este greu să te ocupi de livrarea produselor vândute (fie prin poștă, curier sau întâlniri fizice cu cumpărătorul)

CUM FUNCȚIONEAZĂ PROGRAMUL BUY-BACK

Jucăriile și articolele de îmbrăcăminte (fără lenejerie intimă) intră în programul nostru de buy-back. Cum funcționează? Foarte simplu. Ne trimiți produsele prin curier, noi le evaluăm la un preț corect și îți oferim în schimbul lor un voucher pe care să îl folosești pentru noi achiziții pe Littlebandit.ro.

Produsele evaluate intră în procesul de curățare și întreținere, recapătă viață și se întorc spre vânzare (semnalizate ca atare) în comunitatea noastră pe Little Bandit Nation:Wool&Life.

Avem atât de multă încredere în produsele noastre încât îți garantăm că după ce veți folosi, spre exemplu, 12 luni o geacă de la Disana, noi o putem cumpăra la un preț corect. Iar banii pe care îi câștigi îi poți folosi pentru o nouă achiziție – o jucărie sau articole vestimentare pentru o nouă categorie de vârstă la care au intrat copiii tăi.

În plus, împreună vom avea satisfacția că punem o cărămidă pentru o lume mai curată, mai sănătoasă și sustenabilă!

CALITATEA PRODUSELOR OFERĂ GARANȚIE

Vindem produsele celor mai faine branduri pe care le-am ales cu super multă grijă. Sunt branduri responsabile și tocmai de aceea produsele lor sunt durabile și pot fi folosite mai multe generații la rând.

Majoritatea și-au găsit inspirația în proprii copii și în nevoile acestora, în frumusețea naturii înconjurătoare pe care o prețuiesc și în istoria și tradiția țării de proveniență.

Lâna, de exemplu, este un produs scump, iar despre motivele care se află în spatele acestui fapt am scris aici https://littlebandit.ro/blog/2019/01/10/de-ce-costa-atat-hainele-de-lana/. Ce pot să îți spun, însă, este că lâna este totodată o investiție excelentă în materie de îmbrăcăminte. Iar asta se vede în viața lungă pe care o are.

Dacă avem în vedere termeni precum etică, sănătate, echitabilitate, durabilitate, atunci costul unui articol de îmbrăcăminte din lână merinos devine ușor de înțeles.

PENTRU VIAȚA LUNGĂ A PRODUSELOR

Când vine vorba de lână, trebuie să ții cont doar de câteva aspecte:

  1. să le depozitezi corect https://littlebandit.ro/blog/2020/03/20/cum-depozitezi-corect-hainele-din-lana/,
  2. să fii atentă la detergenții pe care îi folosești la spălare https://littlebandit.ro/blog/2018/07/30/cu-ce-fel-de-detergenti-speli-lana-merinos/ și
  3. să nu te abați de la cele 10 porunci lânoase pe care le poți citi aici https://littlebandit.ro/blog/2018/03/16/cum-ai-grija-de-hainele-din-lana-merinos/

Sper că ți-am oferit motivația necesară pentru a nu lăsa produsele noastre depozitate într-o cutie sau pentru a nu le vinde pe nimic. Ele pot prinde viață și pot bucura alte mame de bandiți.

Pentru mai multe detalii așteptăm să ne scrii sau să ne suni.

Suntem aici, mereu pentru tine,
din drag pentru cei mici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *