Ne pasa de

Vrei o garderobă smart pe termen lung?

Pentru ai noștri bandiți, să cumpărăm haine presupune să luăm în considerare impactul asupra oamenilor și asupra planetei. Să gândim global. La fel ca și pentru hainele noastre, de altfel. În felul acesta, țintim spre achiziții corecte, conștiente și inteligent alese, ceea ce vă doresc și vouă.

Nu-i lucru ușor să te abții, am spus-o și-o mai zic, dar nimic pe lumea asta nu este imposibil!

Vrei o garderobă smart pe termen lung

Am pregătit pentru tine câteva direcții simple, la îndemână, de nerefuzat (cum s-ar zice), pentru a le asigura copiilor o garderobă smart:

Cumpără minimalist

Te ajută să ai în dulap exact acele haine pe care le și poartă. Iar când vei pleca la cumpărături, o vei face strict pentru că i-au rămas mici. Și vei identifica rapid exact ce are nevoie. De ce să adopți un stil minimalist?

Cumpără în funcție de… ai ghicit, nevoi

Încă mai mergi prin magazine și cumperi pentru că imprimeul este oau?! Fă o scurtă recapitulare: ce haine are copilul tău în dulap, dacă îi mai sunt bune ca mărime, cât ai investit în ele… adică, bifează punctul de mai sus și-apoi vorbim 🙂

Cumpără SH

Să vă zic cum stă treaba. Mi se întâmplă adesea să găsesc haine bune și chiar foarte bune, din lână sau alte materiale soft, la second-hand-uri și de pe grupurile online. Niciodată nu mi-a fost jenă să cumpăr SH, dar, ce-i drept nici n-am avut probleme ale pielii sau preconcepții.

haine frați

Și, că tot citeam zilele acestea prin online despre plimbatul hainelor de la un frate la altul, sunt perfect de acord să le folosim așa. Investești într-un overall din lână merinos și parc-ai vrea să nu moară niciodată (eventual să-l poarte și vreun nepot). Așa că, o metodă excelentă este să căutați hainele mult dorite și pe grupurile online de Facebook. Little Bandit Nation: Wool&Life este unul dintre ele!

Cumpără branduri responsabile

Pe Littlebandit.ro am adunat în timp cei mai faini producători cu care colaborăm, după o bună și lungă perioadă de studiu. Poate nu știți exact istoria fiecăruia, tocmai de aceea vreau să vă dau puțin din casă.

Spre exemplu, Oeuf este un proiect fair-trade cu haine lucrate manual de către familii locale din Bolivia și Peru. Fondatorii, cuplul Michael Ryan și Sophie Demenge, au oferit astfel două lucruri esențiale: locuri de muncă în comunitate și, părinților, produse de înaltă calitate create responsabil din materiale regenerabile.

Dilling este condusă acum de a patra generație de manageri prin Morten Dilling și are 330 de angajați în trei țări. Fondată în 1916 când produceau și vindeau lenjerie de corp, Dilling și-a păstrat calitatea și sustenabilitatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

Disana este membră fondatoare a International Natural Textile Association (IVN) și chiar printre primele companii care au primit certificarea BEST și GOTS (Global Organic Textile Standard). De la cultivarea materiei prime și până la produsul finit, totul respectă cerințele ecologice. Dacă până și uleiul folosit în mașinile de cusut, papiotele, nasturii și accesoriile sunt eco-friendly…

De Alwero, producător polonez de piese de îmbrăcăminte și accesorii din lână de proveniență europeană, ne place pentru că ne aduc aminte de lâna noastră folosită de bunici. Haine și accesorii, însă, îmbrăcate într-o notă de nou și modern. Produsele lor sunt pufoase, durabile și călduroase.

Indiferent care ar fi prioritățile tale în alegerea brand-ului sau al materialelor pentru hainele copiilor tăi, că sunt de natură etică sau sustenabilă (motivele), important este că îți pasă. Și cu pași mici, ai fiecăruia dintre noi, ies lucruri mărețe!

Pe curând!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *