Uncategorized

V-am spus oare de ce m-am indragostit iremediabil de o sticla de apa?

images

De cateva luni bune am primit in dar o sticla Kleen Kanteen. A devenit rapid prieten de nadejde in iesirile afara cu cei mici, in fuga rapida pana la magazinul din capatul strazii, in cosul bicicletei in timpul plimbarii de week-end.

Este “gadget”-ul meu cel mai intens folosit ,  dupa telefon si laptop, fara de care nu v-as scrie acum aceasta confesiune. Insa spre deosebire de aceste ultime doua , Klean Kanteen nu necesita actualizare sau inlocuire anuala, iar bonusul cel mare este ca rezista cu brio chiar daca bebelusul familiei se gandeste sa le foloseasca pe post de tobe.
De unde a pornit totul ?
In urma cu cativa ani, nu existau sticle de apă din oțel inoxidabil pentru hidratarea personală, iar problemele de sănătate și de mediu legate de utilizarea materialelor plastice nu erau cunoscute pe scară largă.
În 2004, a aparut pe piața primul recipient Kleen Kanteen pentru a oferi oamenilor o opțiune mai bună decât sticlele din plastic și aluminiu : o sticlă sigură, sănătoasă și ușoară, reutilizabilă, fără Bisfenol A (BPA) și alte substanțe toxice. Misiunea Klean Kanteen este de a oferi soluții superioare și de a ajuta oamenii să ia decizii mai bune ! Klean Kanteen este membru al 1% for the Planet, donând anual mai mult de 1% din profit, organizațiilor care protejează planeta.
 KleanKanteen_cat
“La Klean Kanteen, angajamentul nostru față de tine și față de planetă conduce tot ce facem. Din creațiile noastre din oțel inoxidabil până la compania pe care o păstrăm, suntem ferm fixați pe sarcina de a face bunuri sănătoase și de înaltă calitate, care vor înlocui  bunurile de o singură utilizare, sperand că veți folosi și reutiliza produsele noastre  ani de zile și chiar  câteva decenii. O singură ceașcă, sticlă și recipient la un moment dat se adaugă … la rezultate mari “. – Jeff și Michelle, co-proprietari Klean Kanteen
 kk-kcsippy-gn_kidkanteensippycap_lifestyle2_1
Am incredere atat de mult  in calitatea Klean Kanteen incat de cele mai multe ori sticla sta in acelasi compartiment al rucsacului unde tin si laptopul si telefonul. Nu a curs niciodata, nu s-a desurubat accidental.
Pe timpul verii, cand afara erau 35+ grade, aveam apa rece in termosul Klean Kanteen si la 5 sau 6 ore de la plecarea de acasa. Acum pe vreme rece, cafeaua facuta la ora 8 dimineata este inca calda la pranz cand fug dupa cel mic la gradinita.  Sticlele cu pereti dublii si desig inovator obtin performante termice excelente-  bauturi calde pana la 8h si bauturi reci pana la 24h.
Recipientele Klean Kanteen sunt dedicate celor care aleg să folosească produse non-toxice, organice, practice, prietenoase cu mediul, în condiții de activitate în natură, și nu numai.
Klean Kanteen este pentru toata familia si pentru orice zi din an. Klean Kanteen nu inseamna doar sticle.  Inseamna soluții pentru schimbarea socială, produse durabile, versatile și accesibile, care înlocuiesc munții de deșeuri de unică folosință – și durează o viață întreagă. Le gasiti numai aici, in stoc limitat : Klean Kanteen
Untitled

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *