Ne Place

9 motive pentru care placa Wobbel este alegerea cea mai inspirata pentru cadoul de 1 iunie

Primim adesea intrebari despre placa Wobbel si despre ce o face sa fie atat de deosebita. In afara faptului ca este una dintre cele mai versatile jucarii de inspiratie Waldorf, este gandita pana la cel mai mic detaliu pentru siguranta celor mici si a celor mari deopotriva.

Ce este de fapt placa Wobbel? Este o placa de echilibru, o cazemata, o tejghea de magazin, un deal, o vale, un leagan, un fotoliu, un cort, o pista de curse de masini, un tunel, o parcare si cate si mai cate intrebuintari poate sa capete! Imaginatia este elementul cheie atunci cand aveti langa voi placa Wobbel.

6

Iata 9 motive pentru care placa Wobbel este alegerea cea mai buna pe care o veti face cand veti cumpara cadoul de ziua copilului.

  1. Lemnul folosit in productie este lemn de fag certificat FSC (Forrest Stewardship Council). Sursa lemnului este sigura, comertul este unul echitabil si prelucrarea este una sustenabila. Lemnul de esenta tare este scump, insa usor si foarte rezistent. Nu se foloseste placa triplex.
  2. Rezistenta in timp data de modalitatea de producere: placile sunt confectionate cu ajutorul unei prese FARA  a se folosi niciun adeziv si FARA  a fi folosite prese manuale care pun presiune variabila slabind din rezistenta si finete. Presiunea folosita in acelasi timp pe toata suprafata este de 20 000 kg. Produsul finit rezista astfel la greutati de 200 kg si putin peste tocmai datorita calitatii lemnului si a modalitatii de producere.4
  3. Finisaje – placa nu are niciun colt ascutit. Este finisat de mai mai multe ori pentru a fi delicat la atingere pentru cele mai finute maini._7507440
  4. Vopseaua folosita este pe baza de apa fiind astfel cea mai sigura pentru copii. Placile sunt vopsite de 3 ori pentru o absorbtie completa si rezistenta in timp.
  5. Curbura placii este creata special pentru a se ajusta diferitelor inaltimi astfel incat exercitiile de balans si orice alt tip de sport sa fie practicat in siguranta. Curbura este un element esential si unic pentru Wobbel.1
  6. Greutatea placii – datorita lemnului de fag placa de dimensiune clasica 90X30 este usoara la aproximativ 5 kg.
  7. Investitie sigura – datorita modalitatii de producere, a rezistentei in timp, placa Wobbel va fi folosita generatie dupa generatie si revanduta la un pret foarte avantajos.
  8. Certificarea calitatii – placa Wobbel este certificata CE conform directivei 2009/48/EC din 18 Iunie 2009 cu privire la siguranta jucariilor a Parlamentului European si a Consiliului European. Veti alege astfel o jucarie testata pentru siguranta si veti primi service din partea unei companii de renume ce are mii de clienti multumiti pe intreg continentul european.
  9. Fetru sau pluta pe suprafata exterioara – doar placile Wobbel pot fi comandate cu strat de fetru sau pluta pentru protectie impotriva zgarieturilor si pentru design. Cele mai intense culori pot fi alese pentru placa voastra Wobbel._IKK1169

Garantat va fi cea mai mare si mai frumoasa surpriza de 1 iunie pe care o veti oferi micilor banditi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *