Uncategorized

Tencel + merino = perfection

Tencel

Oare ce este fibra minune care face casa asa buna cu lana? TENCEL este denumirea comercială a unui tip de lyocell şi prima fibră produsă din celuloză de masă lemnoasă, a cărei funcţionalitate se bazează pe nanofibre.

TENCEL în sine reuneşte într-un mod natural numeroasele şi apreciatele proprietăţi ale altor fibre: este moale ca mătasea, rezistent ca poliesterul şi absorbant ca bumbacul. O fibră cu adevărat revoluţionară.. În timp ce fibrele sintetice nu au capacitatea de absorbţie a umidităţii, TENCEL posedă o capacitate extraordinară de eliminare a acesteia, asigurând condiţii termice optime pentru piele.

Comparativ cu bumbacul, TENCEL absoarbe cu 50% mai multă umiditate .

Pielea ne protejează, reglează temperatura corporală şi menţine echilibrul hidric. TENCEL favorizează toate aceste funcţii ca o a doua piele. Plăcerea subiectivă depinde mult de capacitatea ţesăturilor de a absorbi umiditatea, dincolo de structura superficială a fibrelor. Suprafaţa fibrei de lâna este usor solzoasă în timp ce cea a bumbacului este brută şi neregulată. TENCEL din contră, prezintă o suprafaţa excepţional de netedă datorată rigidităţii reduse a fibrelor sale care garantează o senzaţie de moliciune pe piele.

  •         Structură netedă a fibrelor
  •         Controlul temperaturii
  •         Absenţa iritaţiilor cutanate
  •         Adaptat pielii sensibile
  •         Igienă complet naturala

În ce priveşte igiena şi controlul bacterian, TENCEL cu proprietăţile sale naturale, oferă şi ne garantează o sănătate optimă a pielii. TENCEL combate eficient proliferarea bacteriană care este prevenită într-un mod cât se poate de natural. Decisiv în acest sens este controlul umidităţii, aceasta fiind eliminată de piele şi absorbită imediat în interiorul fibrelor. Prin urmare, pe suprafaţa pielii nu ramâne nicio peliculă de umiditate pe care s-ar putea forma bacteriile.

TENCEL+MERINO

TENCEL este o fibra rezistenta, dar moale și ușoara si cu o bună elasticitate. Fibra are un finisaj neted și se simte mult  mai moale pe piele decât lâna , bumbacul și mătase. Articolele de îmbrăcăminte confecționate din TENCEL®  au un transfer foarte bun al umiditatii si absoarb 50% mai multa umiditate decât bumbacul. In combinatie cu lana merinos, rezulta un material extrem de moale, dar rezistent, care respira bine, termoizolant si care se usuca repede. Un blend 100% natural si revolutionar,  care contribuie la creşterea rezistenţei şi durabilităţii hainelor din lana merinos.

Si acum pentru ca v-am convins cat de bine, racoriti si confortabili va veti simti in tencel+ merino stiti de unde sa comandati tricoul preferat? Incercati aici: www.littlebandit.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *