Uncategorized

Cine este LittleBandit şi de ce vă place?

În spatele răspunsurilor de pe Facebook şi a emailurilor trimise (cu precădere) la ore târzii stau  două mame de băieţei ştrengari, Gina (subsemnata) şi Ana. Povestea noastră a început cu un sistem de purtare. Eu aveam mare nevoie de ceea ce Ana a pus la vânzare şi stelele s-au aliniat. Au urmat luni de poveşti spuse noaptea, la lumina telefonului, în timp ce puştii noştri se trezeau pentru a zecea alăptare 🙂  Lor trebuie, deci, să le mulţumim, pentru că noaptea era singurul răgaz când puteam să legăm 2 idei în scris în sigurantă şi după câteva luni a apărut în scripte şi Little Bandit.

Am bifat împreună ce era cel mai important – pasiunea pentru lână şi acelaşi crez al lucrului bine făcut. De aici totul e poveste 🙂 şi multă muncă de noapte. Tot insist pe partea cu munca de noapte pentru că ne dăm seama după atâta timp că atunci facem lucrurile să se mişte cu mai mare acurateţe şi viteză. Între 2 alăptări de noapte se întâmplă lucruri magice.

Little Bandit este proiectul nostru în care transpunem cine suntem şi ce ne place. Credem în lucrurile pe care le vindem. Vindem doar produse pe care le-am testat pe cei 2 năzdravani şi noi insine. Dacă la final materialul este integru, culorile la fel, forma este intacta mergem mai departe şi recomandăm către voi. Ne place să avem acces la acel ‘ceva’ pe care nu îl găseşti oriunde. O să vedeţi asta transpus în brandurile noi prezente în magazin începand cu 1 Martie.

Little Bandit a luat naştere din dorinta de crea şi de a face ceva  din pasiune. În toate comenzile procesate am pus o parte din noi. Suntem mândre că suntem mici, la început , autentice si credem ca asta conteaza. Pentru că la final de zi, luăm personal ceea ce se întâmplă. TOT ce se întâmplă.

Credem că a face ceea ce este bine este mai important decât orice – şi că bunătatea aşează lumea în balansul potrivit. Credem că cele mai bune lecţii se învaţă ascultând. Încercăm să râdem când apar dificultaţi şi mergem mai departe când drumul e anevoios. Credem în cei care se trezesc în fiecare dimineată şi aleg să fie fericiţi. Şi credem în cei cu spirit rebel. Credem că trebuie să ştim mereu de unde am plecat. Credem că fiecare dintre noi , la un moment dat, va face ceva foarte bun pentru ceilalţi.

Şi mai credem că Little Bandit este atât de minunat ca oamenii care il susţin. Vă mulţumim că sunteţi alături de noi şi ne sprijiniţi în alegerile noastre. Sunteţi inspiraţia noastră zilnică!

Vă mulţumim,

Gina & Ana

 

12767256_968579663177764_365305739_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *