Uncategorized

We are live !

Astazi este ziua cea mare pentru blogul Little Bandit!

Bine ati venit alaturi de noi in aceasta Aventura, unde veti putea urmari toate lucrurile minunate ce vor urma pe masura ce magazinul creste si se schimba.

Iubim lana merinos, o iubim atat de mult incat am decis ca oamenii trebuie sa aiba acces mai usor la ea si sa se bucure de o gama diversificata. Asa s-a nascut Little Bandit , un proiect care isi doreste sa va ofere cele mai minunate si sanatoase hainute si accesorii, atat pentru dvs, cat si pentru cei mici.  Toate produsele pe care le veti gasi la noi sunt testate de noi insine pe cei 2 “banditi” de 1 an si 1 an jumatate ai echipei. Vindem exclusiv ceea ce folosim si iubim, produsele in care credem si care ne multumesc pe deplin.

Vrem sa va cunoastem pe fiecare in parte si sa va auzim parerea si dorintele. Asa ca dati-ne oricand un mesaj privat pe Facebook, un e-mail, sau -desi pare demodat- un telefon J

Urmati blogul, pagina de Facebook,  si veti vedea toata dragostea si pasiunea depuse acolo. In urmatoarele saptamani si luni vor fi multe schimbari si imbunatatiri ale proiectului Little Bandit.

Va puteti inscrie pe littlebandit.ro cu adresa de e-mail pentru a va asigura ca veti fi primii care vor afla noutatile noastre.

Pe curand,

Ana & Gina

Mame de 2 banditi iubiti

Untitled

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *