0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

NININA_SS_2018 (7 of 32) NININA_SS_2018 (5 of 32) NININA_SS_2018 (6 of 32) NININA_SS_2018 (8 of 32)

SALOPETA UNISEX DIN IN, GRI, NININA

Prețul de vânzare 150,00 lei

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă"  • Descriere
  • Recenzii
  • Intretinere
  • Producator
  • Tabel Marimi
Salopetă din 100% in, realizată în România, din material produs în România, culoare GRI, UNISEX, NININA.

Salopeta din in creată de NININA este acea piesă de îmbrăcăminte pe care am pus ochii atunci când m-am gândit la cât de multă nevoie de mișcare are banditul meu cel mic. Și lui ii place la fel de mult, pentru că se îmbracă ușor și singur, cu ea. Se poate mișca în voie și arată atât de… “altfel”.

Materialul din care este făcută salopeta este acel in cu textura plină, delicată, răcoroasă, pe care îl simți moale când treci cu mâna peste el. Este făcut aici aproape de tine, în România. Totul, de la material, la produsul finit are povestea frumos împletită, în România. Este o hăinuță care miroase a România.

O să vă încânte fiecare purtare a salopetei și în egală măsură pe micul pui.

Soarele să se reverse asupra voastră la fiecare purtare! Salopeta din in o să fie adierea de vânt. 

Material
100% in facut in Romania
Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Se recomanda spalarea la masina de spalat cu apa rece la 30 grade.

Ninina inseamna pasiunea pentru minimalism, tinute capsula, creatii cu personalitate ale unei mame fantastice de bandit. Linii curate, culori si materiale alese cu maiestrie si multa multa pasiune pentru imbracaminte frumoasa care sa spuna o poveste nu doar sa imbrace. Aceasta este NININA.

Mărime 2 ani: Lungime totală 78 cm, crac 17 cm.

Mărime 3 ani: lungime totală: 84 cm, crac 18 cm

Mărime 4 ani: lungime totală: 88 cm, crac 20.5 cm

Mărime 5 ani: lungime totală: 92 cm, crac 20 cm.

Brands

   Logo IX Logo XVI            Logo I Logo II  Logo XVIII Logo III   Logo IV Logo V Logo VI Logo VII Logo VIII Logo X Logo XI Logo XII Logo XIII Logo XV Logo XVI Logo XIV Logo XIX 

Livrare

Pentru comenzi mai mari de 250 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans(direct in  cont), transportul este GRATUIT prin Curier, doar pe raza municipiului București.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON si achitate in avans(direct in cont), transportul este GRATUIT prin Posta Romana, in toata Țara.

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register