0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

pantofi-bebe-aw17-311-800x800 Pantofi_bebe_aw17_319-800x800 Pantofi_bebe_aw17_316-800x800 Pantofi_bebe_aw17_318-800x800

Pantofi Bebe Rock My World, Căptușeală Piele Premium Fără Crom, TIMMO

Prețul de vânzare 145,00 lei

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă"  • Descriere
  • Recenzii
  • Intretinere
  • Producator
  • Tabel Marimi
Pantofi din piele pentru copii din piele naturala, captuseala piele la interior si talpa din cauciuc antiderapant, TIMMO.

Nimic nu se compară cu senzația de mers desculț în…iarba moale! Pare imposibil de experimentat de către copiii nostri acest sentiment, mai ales în mediul urban sau chiar și în cel rural din cauza vremii, a terenului înțepător, a căpușelor sau a parcurilor asfaltate. Cu pantofii mers decult Timmo se poate! Pentru că sunt o proiectați cu o talpă în 4 straturi cu burete spongios și talpa exterioară cauciuc Svig extrem de flexibilă, care rezistă la apă, este antiderapantă și foarte potrivită pentru mersul la exterior (pot fi utilizați și la interior)! Modelul are încorporat sistemul de închidere cu baretă pentru a oferi o senzație de stabilitate chiar dacă mărimea este usor mai mare (vezi aici recomandarea privind alegerea mărimii) dar mai ales o independență totală a copilului privind încălțatul încă de la cele mai fragede vârste datorită scaiului! Atenție prima pereche de pantofi va reprezenta o noutate pentru cel mic și acesta ar putea fi extrem de încântat de sunetul velcroului! Te încurajăm să-l lăsi să testeze, va rezista :)

1. Din ce sunt realizati și cum trebuie să vină pe picior?

Pantofii mers desculț pentru primii pași pentru exterior sunt realizați din piele premium groasă, importată din Italia, extrem de moale, pentru o senzație maximă de confort, căptușelă naturală tăbăcită la cele mai înalte standarde, cu respectarea nivelului minim posibil de substanțe chimice impus de Uniunea Europeană. Având talpa exterioară din cauciuc gumă de 3 mm, pantofii mers desculț Timmo pot fi folosiți și pe suprafețe umede însă aceștia nu sunt cusuți pe laterale, partea din față și cea din spate a pantofului nefiind complet unite, pentru a oferi o flexibilitate sporită modelului, prin urmare nu vă recomandăm să-i utilizați pentru mersul prin ploaie sau bălți! Pantoful se asează pe picior așa cum se așează papucii de casă ai adulților, usor lărguț mai ales în partea din față a degetelor pentru ca cei mici să experimenteze o senzație de ușor și comod!
Pantofii nu au niciun fel de întăritură sau elastic în componența acestora iar caracteristica principală este că se formează pe piciorul copilului! Talpa are 4 straturi de la interior spre exterior astfel căptușeală fină la interior, burete, braț din piele naturală cusut și la exterior cauciuc antiderapadat de 3 mm. Cele 4 straturi ale tălpii formează o talpă cu o grosime de aprox. 1 cm care asigură protecția celui mic de solul rece chiar și într-o toamnă târzie! Pantofii mai sunt cunoscuți și asemănați cu pantofii vestitului personaj din desene animate Mikey Mouse datorită formei lor ușor mai late în partea din față! Forma permite celor mici să-și țină degetele libere, să simtă solul și să-și găsească centrul de greutate în primele luni de mers, ramânând și ulterior o alternativă foarte bună de pantof confortabil până la cele mai mari mărimi disponibile!

2. Când și cine îi poate purta?

Pantofii mers desculț sunt recomandați a fi purtați la exterior în marea majoritate a anului, de la începutul primăverii până toamna târziu, de către copiii aflați la primii pași până în jurul vârstei de 4 ani. Modelul este disponibil până la 17,5 cm interior însă, la cerere, realizăm și măsuri mari pentru școlari și adulți! Fiind atât de usori, aprox. 80 grame (greutate măsurată pe dimensiunea de 13 cm interior), pantofii pot fi cu succes purtați și de către bebeluși în sistemele de purtat, nefiind o încărcătură prea mare pentru mămici care pot cu ușurință să-i lase jos când acestia doresc.

3. Ce spun medicii?

Este cel mai recomandat model de pantof mers desculț la nivel internațional de către medicii ortopezi din întrega lume atât datorită unicității designului cât și datorită flexibilitatii și confortului pe care acesta le dau purtătorului.

4. Cum alegem măsura potrivită?

Dimensiunea încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect. De aceea avem o politică de schimb prietenoasă care permite schimbarea gratuită a primei perechi. Considerăm că urmatoarea pereche va fi mai usor de ales fiind doar cu o măsură mai mare :) Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii tălpii, poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu isăți ai în dulap pantofi cu numere diferite care îți vin). Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu maxim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor. Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului! Atenție, pantofii mers desculț fiind cusuti la exterior, lungimea tălpii exterioare este cu 1,5 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior. Staful producătorului este purtarea alternativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare.

Material
Piele tip presaj la exterior - căptușeală piele premium fără crom la interior - talpa din cauciuc antiderapant
Pentru
Bebe & Copii
Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Se recomanda curatarea cu o carpa curata. Nu se usuca langa sursa de caldura. Pentru mai multe detalii cititi instructiunile de folosire din interiorul cutiei.

Ce intră într-un pantof Timmo?

 Fiecare pantof Timmo este realizat în atelierul nostru din Mrenesti, Jud. Vâlcea, România.
Gama noastră se împarte în 2 categorii principale: pantofii mers desculț și pantofii flex & explore (cu talpă).
Toți pantofii "mers desculț" sunt proiectați pentru a imita perfect mersul desculț, pentru a încuraja dezvoltarea naturală a piciorului, așa cum era pe timpuri, cu mii de ani înainte. Gama Flex&explore continuă începuturile blânde, fiind recomandată după 2 ani și constând într-o talpă flexibilă cu îngaloșare (borduri) care are rolul de a proteja copilul de căzături/ lovituri.

 Realizati manual

 Cand primim comanda ta, tăiem pielea, talpa și căptușeala și începem să lucrăm.
Pantofii sunt realizați fără întărituri ceea ce înseamnă că, fiind moale, se pliază ușor pe forma piciorului purtătorului- este absolut normal să poți chiar întrezări conturul degetelor piciorușelor prin piele.
Toate căptușelile sunt montate de fete cu ajutorul unui solvent bio pe bază de apă, o nouă tehnologie la nivel local, însă folosită în industria copiilor de ani buni la nivel european- pentru că ne dorim încălțăminte naturală la cele mai înalte standarde de securitate.
Pentru că realizam manual pantofii, putem realiza inclusiv aplicatii haioase, te putem ajuta în customizarea propriei perechi, poți alege culorile, aplicația, decupajele și chiar tipul de căptușelă și talpă. Dacă în viitor vei fi în apropierea orașului Dragășani, te încurajam să te abați 10 km și să te oprești să ne vizitezi.

 Durabilitate

Suntem întrebați adesea, când trebuie comandată urmatoarea pereche, cât vor ține pantofii. Raspunsul nu este usor și nici unul general valabil, depinde foarte mult de etapa de creștere a copilului, pușeele din timpul perioadei de purtare, sezonalitate. Unii clienți ne-au relatat că a fost necesară schimbarea rapida alții au ajuns la performanța de a-i purta 10 luni. Nici medicul nu-ți poate spune care va fi înalțimea/ greutatea copilului tău în viitor așa că nu putem anticipa ritmul lui de creștere însă putem lua în calcul o medie de purtare de 4-6 luni dacă ne raportam la încălțămintea primilor pasi.

 

 

Marime Dimensiune interior
17 11.5 cm
18 12 cm
19 12.5 cm
20 13 cm
21 13.5 cm
22 14 cm
23 14.5 cm
24 15 cm
25 15.5 cm

Brands

   Logo IX Logo XVI            Logo I Logo II  Logo XVIII Logo III   Logo IV Logo V Logo VI Logo VII Logo VIII Logo X Logo XI Logo XII Logo XIII Logo XV Logo XVI Logo XIV Logo XIX  

Livrare

Pentru comenzi mai mari de 250 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans(direct in  cont), transportul este GRATUIT prin Curier, doar pe raza municipiului București.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON si achitate in avans(direct in cont), transportul este GRATUIT prin Posta Romana, in toata Țara.

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register