0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

    
    
Contact rapid:
0720 224 853
hello@littlebandit.ro
0720 224 853 / hello@littlebandit.ro

Ghetute copii imblanite barefoot_magic_winter_night Ghetute copii imblanite barefoot_magic_winter_night_1 Ghetute copii imblanite barefoot_magic_winter_night_2 Ghetute copii imblanite barefoot_magic_winter_night_3

Ghetuțe Îmblănite Mers Desculț Magic Winter Night, TIMMO

Prețul de vânzare 193,00 lei

(*)Opțiunile inactive (de culoare gri) nu mai sunt în stoc, pentru notificări viitoare folosiți opțiunea "Anunță-mă"  • Descriere
  • Recenzii
  • Intretinere
  • Producator
  • Tabel Marimi
Ghetutele au blanita de miel pe tot interiorul. Talpa este flexibila astfel incat primii pasi sa fie facuti in confort si fara dificultate. Sunt foarte caldurosi, potriviti pentru toamna si iarna ce urmeaza.

 

Recomandarea experților este ca în primul an de mers copilului să i se ofere pe perioada de iarnă ghetuțe în detrimetrul cizmelor, fiind mult mai greu pentru un începător într-ale mersului să meargă cu cizme mai înalte de gleznă! Acesta este motivul pentru care ghetutele barefoot vin și în alternativa căptușeală integrală din blanită naturală de miel, tăbăcită în Romania la cele mai înalte standarde, completând astfel gama mers desculț pentru tot parcursul anului!

Căptușeala din blană de miel oferă o izolare perfectă pentru cel mic, protecție largă pentru piciorușele copilului, astfel ghetuța este cea mai sigură alternativă pentru primii pași în zăpadă sau, în zielele geroase, purtată de către copiii care stau în sisteme de purtat sau plimbați în cărucior.

Ghetuțele sunt extrem de ușoare, cântărind aprox. 150 grame pentru măsura 12,5 cm interior, putând fi astfel utilizate și pe post de botoșei pentru bebelușii care nu merg.

Din ce sunt realizate și în ce marimi sunt disponibile?

Ghetutele sunt realizate manual (pentru finalizarea procesului unei singure perechi fiind necesare 4 ore) din piele naturală 100%, netratată, moale și respectă recomandările medicale și principiile mersului desculț, fiind recomandate și chiar indicate de către ortopezi pentru primii pași, fiind disponibile de la 11 cm interior pana la 15,5 cm interior!
Talpa pentru ghetuțele de iarnă este realizată din același material cauciucat flexibil la exterior, de această dată cu o grosime de 4,5 mm, alcătuind astfel împreună cu celelalte straturi, respectiv căptușeală de lână 5 mm la interior, branț din burete antisoc și tălpic de piele un strat de 1,4 cm suficient de gros pentru a proteja copilul de solul rece specific sezonului!
Pentru ca am optat pentru materiale cât mai naturale am ales sa lucrăm cu furnizori care ne garantează că tăbăcirea blăniței se realizează prin procedee tradiționale vechi, există astfel posibilitatea ca blănița să aibe un miros fin, specific, natural.

 

Cum alegem măsura potrivită?

Dimensiunea încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect. De aceea avem o politică de schimb prietenoasă care permite schimbarea gratuită a primei perechi. Considerând că urmatoarea pereche va fi mai usor de ales fiind doar cu o măsură mai mare :) Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii talpii poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu isăți ai în dulap pantofi de numere diferite care îți vin).

Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu maxim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor!
Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului!
Atenție, ghetutele mers desculț fiind cusute la exterior și având căptusela groasă de lână lungimea tălpii exterioare este cu 2 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior.

Sfatul producătorului este purtarea alernativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare.

Material
Piele premium import Italia - talpă cauciuc SVIG 3mm - dublate cu blană naturală de miel
Pentru
Bebe&Copii
Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Se recomanda curatarea cu o carpa curata. Nu se usuca langa sursa de caldura. Pentru mai multe detalii cititi instructiunile de folosire din interiorul cutiei.

Timmo?

Fiecare produs Timmo este realizat în atelierul nostru din Mrenesti, Jud. Vâlcea, România.

Toate incaltarile "mers desculț" sunt proiectați pentru a imita perfect mersul desculț, pentru a încuraja dezvoltarea naturală a piciorului, așa cum era pe timpuri, cu mii de ani înainte. Gama Flex&explore continuă începuturile blânde, fiind recomandată după 2 ani și constând într-o talpă flexibilă cu îngaloșare (borduri) care are rolul de a proteja copilul de căzături/ lovituri.

Realizati manual

Cand primim comanda ta, tăiem pielea, talpa și căptușeala și începem să lucrăm.
Incăltările sunt realizate fără întărituri ceea ce înseamnă că, fiind moale, se pliază ușor pe forma piciorului purtătorului- este absolut normal să poți chiar întrezări conturul degetelor piciorușelor prin piele.
Toate căptușelile sunt montate de fete cu ajutorul unui solvent bio pe bază de apă, o nouă tehnologie la nivel local, însă folosită în industria copiilor de ani buni la nivel european- pentru că ne dorim încălțăminte naturală la cele mai înalte standarde de securitate.

Durabilitate

Suntem întrebați adesea, când trebuie comandată urmatoarea pereche, cât vor ține. Raspunsul nu este usor și nici unul general valabil, depinde foarte mult de etapa de creștere a copilului, pușeele din timpul perioadei de purtare, sezonalitate. Unii clienți ne-au relatat că a fost necesară schimbarea rapida alții au ajuns la performanța de a-i purta 10 luni. Nici medicul nu-ți poate spune care va fi înalțimea/ greutatea copilului tău în viitor așa că nu putem anticipa ritmul lui de creștere însă putem lua în calcul o medie de purtare de 4-6 luni dacă ne raportam la încălțămintea primilor pasi.

 

 

Marime Dimensiune interior
17 11.5 cm
18 12 cm
19 12.5 cm
20 13 cm
21 13.5 cm
22 14 cm
23 14.5 cm
24 15 cm
25 15.5 cm

Brands

   Logo IX Logo XVI            Logo I Logo II  Logo XVIII Logo III   Logo IV Logo V Logo VI Logo VII Logo VIII Logo X Logo XI Logo XII Logo XIII Logo XV Logo XVI Logo XIV Logo XIX  

Livrare

Pentru comenzi mai mari de 250 RON transportul este GRATUIT prin curier.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON și achitate în avans(direct in  cont), transportul este GRATUIT prin Curier, doar pe raza municipiului București.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON si achitate in avans(direct in cont), transportul este GRATUIT prin Posta Romana, in toata Țara.

Little Bandit este magazinul tau online preferat de haine si accesorii din lana merinos, matase si tesaturi din cele mai fine. Ne alegi iar si iar pentru ca vrei acel “altceva” pentru tine si copilul tau. Alegerile noastre de haine si accesorii iti plac pentru ca sunt facute cu simt de raspundere fata de oameni, mediu, animale. Bine ai venit la noi!

Plati procesate prin:

Plata in 3 rate fara dobanda prin:


Log In or Register